Κατσίκης: Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση, δε μιμούμεθα τον Σαμαρά

Κατσίκης: Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση, δε μιμούμεθα τον Σαμαρά

«Τι ζητάτε από τους ΑΝΕΛ; Να ρίξουμε την κυβέρνηση;» ρώτησε τους βουλευτές της ΝΔ ο Κώστας Κατσίκης, ξεκαθαρίζοντας: «Δε θα τη ρίξουμε».

Κάθε προσδοκία κυβερνητικής αποσταθεροποίησης απάλειψε από τη ΝΔ η τοποθέτηση του Κώστα Κατσίκη, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να αποσαφηνίζει πως ο μικρότερος κυβερνητικός εταίρος δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια του Αντώνη Σαμαρά. Επίσης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ, «βγαίνοντας» από τα δεξιά.

«Δείξατε για άλλη μία φορά τι σόι δεξιοί είσαστε» είπε και απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ που επικαλέστηκε τον πατέρα του, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μιλήσατε για τον πατέρα μου τώρα; Ο πατέρας μου στήριζε την κυβέρνηση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που την έριξε ο Σαμαράς και τώρα μας λέτε ότι πρέπει να κάνουμε το ίδιο. Δε μιμούμεθα το Σαμαρά, να το ξέρετε» ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε δηκτικά για την πολιτική ομηρεία ενός ακόμα Μητσοτάκη από τον Αντ. Σαμαρά. «Και εύχομαι να ζω όταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποκαλύψει για αυτόν που αποκαλούσε ο επίτιμος “προδότη”, εσείς και το μητσοτακέικο -κυρίως το μητσοκακέικο- δέχθηκε να επιστρέψει στη ΝΔ…» στηλίτευσε.

Ο κ. Κατσίκης κατηγόρησε για λαϊκισμό την αξιωματική αντιπολίτευση λόγω της μικροπολιτικής αξιοποίησης των συλλαλητηρίων, παρόλο που στο πρόσφατο παρελθόν είχε απαγορεύσει στους βουλευτές της να δώσουν το «παρών». «Μιλήσατε για σύνοδο Βουκουρεστίου, ενώ σήμερα όταν είδατε τα συλλαλητήρια που απαγορεύατε στους βουλευτές σας να πάνε, τώρα τα ακολουθείτε γιατί είστε λαϊκιστές» σχολίασε και ξεκαθάρισε πως οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter