Καβάλα: Στο σκοτάδι η ΕΛΑΣ για τον δολοφόνο της 68χρονης κτηνοτρόφου

Καβάλα: Στο σκοτάδι η ΕΛΑΣ για τον δολοφόνο της 68χρονης κτηνοτρόφου

Μυστήριο παραμένει τόσο σχετικά με τον δράστη της δολοφονίας της 68χρονης στην Πιερία όσο και το κίνητρό του.

Αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη, δίπλα στο ποιμνιοστάσιο της στο Ποδοχώρι Παγγαίου στην περιοχή της Καβάλας, πραγματοποίησαν αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλέξουν στοιχεία, έτσι ώστε να οδηγηθούν στον δολοφόνο της.
Οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων αναζήτησαν ίχνη από τυχόν όχημα, ενώ κομβικό ρόλο παίζουν οι καταθέσεις που συλλέγουν από συγγενικά της πρόσωπα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν στην κατάθεση του συζύγου της, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η 68χρονη είχε διαφορές με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, υπήρχαν εντάσεις και στον γάμο τους ενώ υπενθυμίζεται ότι νεκρή την βρήκε ο ανιψιός της ο οποίος την έψαχνε καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της δεν έφερε σημάδια που παρέπεμπαν σε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο από τη νεκροψία νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 68χρονη υπέκυψε από εσωτερικές κακώσεις που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Νέα στοιχεία από τον αδερφό της 68χρονης

«Από την ιατροδικαστική μας είπαν ότι είχε ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, σπασμένα πλευρά, νομίζω κάταγμα στο κεφάλι», αποκάλυψε στην ιστοσελίδα newsit.gr ο αδερφός της 68χρονης κτηνοτρόφου, που βρέθηκε νεκρή στο ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας και η δολοφονία της έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

«Κάποιος την σκότωσε στο ξύλο και πρέπει να βρεθεί», δηλώνει για τη δολοφονία της 68χρονης ο αδερφός της, η οποία συνέβη την Παρασκευή (3.6.2023) και χθες έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο ο δράστης αναζητείται ακόμα, καθώς οι Αρχές εξετάζουν διάφορα σενάρια.

«Είναι ξεκάθαρο πως έχουμε ανθρωποκτονία και κάποιος σκότωσε την αδερφή μου. Το κορμί της έφερε πολλά χτυπήματα και εσωτερικά και εξωτερικά και αναζητείται αυτός που της το έκανε. Η αδελφή μου έμενε με τον σύζυγο της κοντά στο μαντρί τους και εκεί κοντά μένουν και άλλοι συγγενείς. Την βρήκε νεκρή ο σύζυγος της και ο ανιψιός της», τονίζει ο αδερφός της 68χρονης.

«Η αστυνομία ήδη διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το έργο της και να μην προδικάζουμε καταστάσεις. Ακούγονται πολλά. Η αδελφή μου ήταν ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε προβλήματα με κανέναν. Έφερε πολλά και δυνατά χτυπήματα στο σώμα της», επισημαίνει και συνεχίζει:

«Από την ιατροδικαστική μας είπαν ότι είχε ρήξη σπλήνας, διάτρηση πνευμόνων, σπασμένα πλευρά, νομίζω κάταγμα στο κεφάλι και γενικότερα πολλά χτυπήματα. Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός. Κάποιος την σκότωσε στο ξύλο και πρέπει να βρεθεί».

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»

Οι κάτοικοι του χωριού είναι ανήσυχοι και φοβούνται μήπως ο δράστης βρίσκεται ανάμεσά τους. «Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, στην αρχή νομίσαμε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και μετά μάθαμε ότι τη σκότωσαν», δηλώνει στο Thesstoday.gr κάτοικος του χωριού.

«Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας και δεν είναι και ό,τι καλύτερο να φοβόμαστε όλοι για το ποιος μπορεί να το έκανε», συμπληρώνει ο ίδιος.

Στο newsit.gr μίλησε και ο ανιψιός του συζύγου της 68χρονης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Είναι σίγουρο πως έχουμε έγκλημα. Κάποιος το έκανε. Όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη για το ποιος μπορεί να το έκανε και για ποιο λόγο. Η θεία μου ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος και δεν είχε κανένας λόγο να της το κάνει αυτό. Το ερευνά η αστυνομία και πιστεύω θα μάθουμε σύντομα.

Το μυαλό μας δεν πηγαίνει πουθενά. Ο θείος μου και η γυναίκα αυτή που έχασε τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο ασχολιόντουσαν με την κτηνοτροφία, αλλά μη φανταστείτε, δέκα ζώα είχαν μετρημένα. Παιδιά δεν είχαν και έμεναν οι δυο τους».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter