Καβάλα: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος – Αίτημα για αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών κατέθεσε η οικογένεια του θύματος

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος – Αίτημα για αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών κατέθεσε η οικογένεια του θύματος

Τέσσερις ώρες διήρκεσε η  απολογία του καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνου της Καβάλας. Η διαδικασία έληξε με τον δράστη να κρίνεται προφυλακιστέος. Η προφυλάκιση του αποφασίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στον δράστη απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς ο ίδιος ομολόγησε την δολοφονία της 43χρονης συζύγου του στο φαρμακείο που διατηρούσε στις Πηγές του δήμου Νέστου. Σύμφωνα με την ομολογία του το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο. Ο γυναικοκτόνος μάλιστα έκανε λόγο για έγκλημα ερωτικού πάθους. Μάλιστα δικαιολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα λέγοντας πως δεν ήθελε να χωρίσει με τη σύζυγό του καθώς φοβόταν πως δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά του.

Η οικογένεια του άτυχου θύματος φαίνεται να έχει καταθέσει αίτημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να αφαιρεθεί από τον 55χρονο δράστη η επιμέλεια των δυο ανήλικων παιδιών του, ηλικίας δέκα και έξι ετών, και να δοθεί στον αδελφό της 43χρονης γυναίκας που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter