Καβάλα: Πρώτα σκότωσε το παιδί και μετά στράφηκε κατά της μητέρας – Η άτυχη γυναίκα ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία

Καβάλα: Πρώτα σκότωσε το παιδί και μετά στράφηκε κατά της μητέρας – Η άτυχη γυναίκα ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία
Φωτογραφία αρχείου

Συγκλονίζουν οι πτυχές της υπόθεσης του άγριου διπλού φονικού στην Καβάλα όπου ένας 56χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί τους σε στην κοινότητα «Λεκάνη» και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα: Έσυρε γυναίκα και παιδί στο μαντρί, τους σκότωσε και αυτοκτόνησε

Ο 56χρονος αυτόχειρας, γυναικοκτόνος και παιδοκτόνος που έπνιξε στο πένθος μία ολόκληρη περιοχή στον δήμο Νέστου, πήγε το πρωί στο σπίτι όπου διέμεναν μάνα και μωρό. Εν συνεχεία τους οδήγησε σε μαντρί και εκεί τους σκότωσε. Ζούσαν σε ξεχωριστά σπίτια και σύμφωνα με την ΕΡΤ η άτυχη γυναίκα και το παιδί ζούσαν με τους παππούδες.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους και αυτοκτόνησε

Καβγάδες για την επιμέλεια

Ατελείωτοι καβγάδες καθημερινά για την επιμέλεια του παιδιού για το ζευγάρι που είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 31 ετών γυναίκα έμενε μαζί με το παιδί τους, στο σπίτι της γιαγιάς της στο χωριό. Πληροφορίες αναφέρουν πως εκεί εμφανιζόταν ο 56χρονος σχεδόν καθημερινά και πίεζε για να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια του παιδιού, πριν καν συμπληρώσει ένα έτος ζωής.

Ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία

Σύμφωνα με την proininews.gr, το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί αλλά συζούσαν εδώ και περίπου 4 χρόνια αλλά από τον Ιούλιο ήταν σε διάσταση. Ο χωρισμός δρομολογήθηκε με πρωτοβουλία της 31 ετών γυναίκας η οποία ήθελε να επιστρέψει στη Γερμανία με το παιδί αφού πέθανε ο πατέρας της. Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες είχε δρομολογηθεί και το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter