Καύσιμα: Συνεχίζονται τα «ήξεις – αφήξεις» της κυβέρνησης Μητσοτάκη (Video)

Καύσιμα: Συνεχίζονται τα «ήξεις – αφήξεις» της κυβέρνησης Μητσοτάκη (Video)

Εμμένει στην τακτική του… «βλέποντας και κάνοντας» η κυβέρνηση Μητσοτάκη, σχετικά με την αντιμετώπιση της ακρίβειας και στον τομέα των καυσίμων, που φέρνει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στα πρόθυρα απόγνωσης, καθώς αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους όσον αφορά τις μετακινήσεις.

Πλέον, ακόμη και η στήριξη της επιδοματικής πολιτικής φαίνεται ότι χάνει έδαφος στις τάξεις της κυβέρνησης, όπως φάνηκε από τα «ήξεις – αφήξεις» του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, τα οποία… επεκτάθηκαν και στον τομέα του diesel κίνησης, μετά τις αμφιλεγόμενες διατυπώσεις για την ύπαρξη ή όχι του Fuel Pass 3.

Διαβάστε επίσης: Κυβερνητική κοροϊδία για το Fuel Pass 3 – Σταϊκούρας: «Δεν έχει τεθεί θέμα… ακόμα» (Video)

Ερωτώμενος στην τηλεόραση του Open TV, ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, χωρίς ωστόσο να… επιβεβαιώνει απόλυτα ότι υπάρχουν προθέσεις για καταβολή επιδόματος στο diesel κίνησης. Αντ’ αυτού, επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κινηθεί στη λογική της αντιμετώπισης και όχι της… πρόληψης καταστάσεων, πράττοντας… αναλόγως. «Σήμερα δεν έχουμε πρόσθετα μέτρα, υλοποιούμε αυτά της ΔΕΘ. Δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί η κατάσταση με τα καύσιμα τις επόμενες εβδομάδες. Ανάλογα θα πράξουμε», σημείωσε ο υπουργός.

«Ακούω τις αγωνίες της κοινωνίας, τις συμμεριζόμαστε. Απόδειξη αυτού είναι πως τρία χρόνια βρισκόμαστε κοντά στην κοινωνία», επεσήμανε λίγο αργότερα ο κ. Σταϊκούρας, ωραιοποιώντας τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις στο φλέγον ζήτημα της ακρίβειας που δεν λύνουν, ούτε καν… επουλώνουν την αιμορραγία που συντελείται στις τσέπες εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter