Καυστική ανακοίνωση των Ελλήνων διαιτητών: «Στις τρεις επιθέσεις η μία δώρο»!

Καυστική ανακοίνωση των Ελλήνων διαιτητών: «Στις τρεις επιθέσεις η μία δώρο»!

Μια άκρως καυστική όσο και ειρωνική ανακοίνωση εξέδωσαν οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί της Σούπερ Λίγκας με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις ξυλοδαρμού σε βάρος των Θανάση Τζήλου και Αλέξανδρου Τσαμούρη. Στην ανακοίνωση τους οι διαιτητές αναφέρουν ότι «στις τρεις επιθέσεις η μία είναι δώρο με περίοδο εξαργύρωσης 5 μήνες κι ο σάκος του μποξ χωρίς χρέωση»!

Το 5μηνο σημαίνει τη χρονική διαφορά που μεσολάβησε μεταξύ των δύο επιθέσεων (ο Αλέξανδρος Τσαμούρης δέχθηκε επίθεση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ η επίθεση στον Θανάση Τζήλο έγινε πριν πέντε μήνες (τον περασμένο Δεκέμβριο). Παράλληλα οι Ελληνες ρέφερι καυτηριάζουν το γεγονός ότι και πάλι δεν υπήρξαν ουσιαστικά αποτελέσματα στην εξεύρεση των ηθικών και φυσικών αυτουργών των επιθέσεων και πως όλοι παρέμειναν μόνο στα ευχολόγια…

Η ανακοίνωση τους αναφέρει:

«Κυρίες και κύριοι,

Να καταδικάσουμε και εμείς με την σειρά μας την επίθεση όπως όλοι! Να μην ξεχάσουμε βέβαια να σας υπενθυμίσουμε τα ευχολόγια από την προηγούμενη επίθεση. Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε και για την προσφορά που έχουμε αυτή την περίοδο:

Στις τρεις επιθέσεις η μία δώρο με περίοδο εξαργύρωσης 5 μήνες (γιατί ανά πεντάμηνο έχουμε και μια τουλάχιστον επίθεση οπότε να είναι δωρεάν αυτή) και ο σάκος του μποξ χωρίς χρέωση!

Διαιτητές & Βοηθοί 1ης κατηγορίας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter