Καυστική η Έλενα Ακρίτα: Τα «αισιόδοξα μηνύματα» της αποφυλάκισης Πατέλη

Καυστική η Έλενα Ακρίτα: Τα «αισιόδοξα μηνύματα» της αποφυλάκισης Πατέλη

Γενεές δεκατέσσερις –με το δικό της τρόπο- περνάει η Έλενα Ακρίτα την αποφυλάκιση του πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Πατέλη. Αναφερόμενη στην «θετική πλευρά» της απόφασης σημειώνει τα… «πολλά αισιόδοξα μηνύματα του σωφρονιστικού μας συστήματος».

Ο λόγος στην Έλενα Ακρίτα:  

«Αν δούμε από τη θετική της πλευρά την αποφυλάκιση του φασίστα #Πατελη, θα διαπιστώσουμε πως περναει πολλά αισιόδοξα μηνύματα για το σωφρονιστικό μας σύστημα.
✔️Πρώτον, γίνεται τόσο καλή δουλειά εκεί στις φυλακές που – απ’ ό,τι προκύπτει – το μόνο παιδί που εχει προβλημα επειδή ο γονιός του είναι κρατούμενος, είναι του Πατέλη.
✔️ Δευτερον αν παρ’ ελπίδα έχουν κι άλλα παιδιά προβλήματα, θα προσκομίζουν μια ιατρική γνωμάτευση και ο γονιός τους θα αποφυλακίζεται αμέσως.
✔️Τρίτον, δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο για ένα παιδί από το να μεγαλώσει δίπλα σε έναν πατέρα που ποζάρει με όπλα, που πρεσβεύει πως ‘ό,τι κινείται σφαζεται’, που συνήργησε στη δολοφονία ενός ανθρώπου και που ασπάζεται την ναζιστική ‘ιδεολογία’. Με τέτοιο βίαιο κι αδίστακτο πατέρα, το παιδί όχι μόνο θα επουλώσει τα ψυχικά του τραύματα, αλλά θα πάρει και ένα καλό παράδειγμα για το μέλλον του.
✔️Τεταρτον, πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Απλώς δεν εχει διευκρινιστεί σε ποια δικαιοσύνη ακριβώς. Στην περσινή που καταδίκασε τον Πατέλη σε δέκα χρόνια φυλακή; Ή στην φετεινή που τον έβγαλε ένα χρόνο αργοτερα.
Ανεξάρτητα από όλα αυτά, να ευχηθούμε στο αθώο παιδί του Πατέλη που δεν φταίει σε τίποτα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του με τη βοήθεια των ειδικών. Κι ας το εργαλειοποίησε στεγνά ο ίδιος του ο πατέρας για να βγει από τη φυλακή.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter