«Καυστικό» tweet Βαξεβάνη για Μητσοτάκη: Μήπως χασμουριέται και νομίζει ότι βρυχάται;

«Καυστικό» tweet Βαξεβάνη για Μητσοτάκη: Μήπως χασμουριέται και νομίζει ότι βρυχάται;

Με ένα ειρωνικό και ταυτόχρονα καυστικό tweet, ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης προκαλεί τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τη συνάντηση που θα έχει σήμερα με την Άνγκελα Μέρκελ να δείξει ότι εννοεί τα όσα καταγγέλλει τόσο καιρό πως η κυβέρνηση έδωσε το Μακεδονικό για να πάρει συντάξεις.

Ο Κώστας Βαξεβάνης έγραψε χαρακτηριστικά:

«ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ

Από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταγγείλει πως η κυβέρνηση έδωσε το Μακεδονικό για να πάρει αντάλλαγμα την μη περικοπή στις συντάξεις, φαντάζομαι στη συνάντησή του με τη Μέρκελ, θα καταθέσει τα συντριπτικά στοιχεία στην καγκελάριο και θα ζητήσει εξηγήσεις για την “προδοτική μεθόδευση” σε βάρος της χώρας. Εκτός αν χασμουριέται και νομίζει ότι βρυχάται»

Ο πρόεδρος της ΝΔ, διαμηνύει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε κάτω από το τραπέζι με τους Ευρωπαίους και «πρόδωσε» τη χώρα ανταλλάσσοντας την Μακεδονία με την μη περικοπή των συντάξεων. Τώρα λοιπόν, έχει την ευκαιρία να ζητήσει εξηγήσεις από την Γερμανίδα καγκελάριο και φυσικά να καταθέσει και τα απαραίτητα στοιχεία βάση των οποίων στηρίζει και τα λεγόμενά του. Θα το κάνει άραγε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter