Καυστικός Μιχαηλίδης: «Το μπανάκι της 7ης Ιούλη του 2019 στοιχίζει πολύ ακριβά τώρα ε;» (Video)

Καυστικός Μιχαηλίδης: «Το μπανάκι της 7ης Ιούλη του 2019 στοιχίζει πολύ ακριβά τώρα ε;» (Video)

Με ένα ακόμη καυστικό βίντεο επιστρέφει αυτή την εβδομάδα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης, ο οποίος με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ σχολιάζει την επικαιρότητα. Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία, τα όσα ακούγονται για συμφωνίες για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και η ακρίβεια που μαστίζει τα νοικοκυριά είναι μερικά από τα θέματα που καυτηριάζει.

«Αφού ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ έλυσε το παγκόσμιο θέμα για την κρίση στην ενέργεια, αποφάσισε να πάει στο ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ όπως έγραψε, να λύσει και τα Ελληνοτουρκικά θέματα. Έφαγε χαλβά με ψάρι, έκανε ”γκουρ”, διάβασε το Πάτερ υμών με λυσάρι του Πατάκη μιας και δεν το ήξερε απ΄έξω, προχώρησε σε συμφωνίες που κανείς δεν ξέρει αλλά όπως ακούγεται από τους γείτονες είναι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ στο Αιγαίο και γύρισε με κορονοϊό ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Ένας Μητσοτάκης, ΔΕΝ μοιράζεται ούτε τον κορονοϊό του με άλλους. Κι εκεί που ήταν ξαπλωμένος στη ντιβανοκασέλα αποφάσισε να ρίξει κι ένα ξεροκόμματο στον ”λαουτζίκο” τον γκρινιάρη που πεινάει και κρυώνει… ”39 ευρώ επιδότηση βενζίνης για 3 μήνες” είπε ο κουβαρντάς, ”13 ευρώ το μήνα και χάρη σας κάνω”, μιας κι Στουρνάρας μας βρήκε με ”απόθεμα σε λίπος” που πρέπει να το κάψουμε..Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο… 16.519 νεκροί ΕΠΙΣΗΜΑ εκτός Μ.Ε.Θ. και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ… Δ.Ε.Η. στο θεό, χειρουργεία από την τσέπη μας, είδη πρώτης ανάγκης απλησίαστα, απλήρωτες υπερωρίες, ενοίκια σε ανεξήγητη άνοδο…

ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ του 2019 ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΩΡΑ Ε;

Τ.Ψ.Ρ.Μ»

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter