Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ – Έξαλλος ο Μελισσανίδης με τους παίκτες

Καζάνι που βράζει η ΑΕΚ – Έξαλλος ο Μελισσανίδης με τους παίκτες

Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στα ενδότερα της ΑΕΚ, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η αδυναμία διεκδίκησης του πρωταθλήματος και η εξαφάνιση των ρεαλιστικών πιθανοτήτων διατήρησης του τίτλου από την 11η αγωνιστική, είναι οι παράγοντες που συνετέλεσαν στο να ξεσπάσει σοβαρή κρίση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη χθεσινή (25/11) επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ήταν λάβρος εναντίον των ποδοσφαιριστών, στηρίζοντας προσωρινά τον Μαρίνο Ουζουνίδη και «αδειάζοντας» συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που έχουν εκκρεμότητες όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων τους. Στο στόχαστρο βρέθηκαν τρεις από αυτούς, ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Οι πάντες πλέον αμφισβητούνται από τον κόσμο της ΑΕΚ, που ασκεί δριμεία κριτική:

– Στη διοίκηση για αποτυχημένο πλάνο ενίσχυσης της πρωταθλήτριας

– Στον προπονητή για την τακτική προσέγγιση

– Στους παίκτες για την εικόνα τους, ιδιαίτερα στα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό

Μέσα σε όλα αυτά, προέκυψε και σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα από τον Αστριτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τα Σπάτα μετά την ομιλία Μελισσανίδη, θεωρώντας εαυτόν αδικημένο. Ούτως ή άλλως ο Αλβανοσουηδός δεν υπολογίζεται εδώ και μήνες, όμως η στάση του δεν παύει να είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί.

Ενωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ, ORIGINAL 21. Φέρνει προ των ευθυνών τους Μελισσανίδη, Ουζουνίδη και ποδοσφαιριστές, αλλά κλείνει κάθε αντίστοιχη παράγραφο με τη φράση «ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ» υπερτονίζοντας την ανάγκη της συσπείρωσης σ΄αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Κι όλα αυτά, παραμονές του αγώνα με τον Αγιαξ, όπου η ΑΕΚ «ψάχνει» τον πρώτο της βαθμό στο Champions League απέναντι σ΄έναν αντίπαλο που με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση στους «16».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter