Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός

Καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός

Οι παλιότερες κακές μέρες επέστρεψαν στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα σοκ με 3-1 από τον ΟΦΗ μέσα στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο της ομάδας να βάλει κατά πάντων και κατά δικαίων και αδίκων…

Η κακή εικόνα των ποδοσφαιριστών του Δώνη τίναξε τα πάντα στον αέρα στο «τριφύλλι».

Μετά το 0-2 η εξέδρα άρχισε να αποδοκιμάζει έντονα με το σύνθημα «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω» και γιουχάισε και στο γκολ της ομάδας!

Τα περισσότερα άκουσαν από την οργισμένη εξέδρα ο Γιάννης Αλαφούζος και η οικογένεια Βαρδινογιάννη με τον «καπετάνιο» μάλιστα στα επίσημα να ακούει τα συνθήματα. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι μετά το 65’ άρχισαν να αναπτύσσονται περιμετρικά του ταρτάν δυνάμεις των σεκιούριτι, όπως επίσης και δίπλα στα επίσημα για παν ενδεχόμενο.

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι η πιο δύσκολη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Η ευθύνη βαραίνει εμένα γιατί παρουσιάσαμε μια ανέτοιμη ομάδα, με έλλειψη συγκέντρωσης. Να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση μας. Πολλά πράγματα δεν έγιναν σωστά, ήμασταν ψυχικά απροετοίμαστοι. Δεν ετοιμάσαμε την ομάδα σωστά και σε αυτό ευθύνομαι καθαρά εγώ»

Στο μεταξύ η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα του κοστίσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό γιατί είναι αρχηγός και θα τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει πως θα είναι απών από τη μεσαία γραμμή της ομάδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τους Πειραιώτες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter