Καζάνι που βράζει το Δροσερό Ξάνθης – Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία με θύμα 45χρονο

Καζάνι που βράζει το Δροσερό Ξάνθης – Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία με θύμα 45χρονο

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Ξάνθης, με την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου από τον 36χρονο στο χωριό Δροσερό, ενώ την ίδια στιγμή οι κάτοικοι του Δροσερού έχουν πανικοβληθεί εξαιτίας του ιδιαίτερα τεταμένου κλίματος μεταξύ των οικογενειών του θύτη και του θύματος.

Ειδικότερα, οι συγγενείς του 45χρονου Ρομά και κάτοικοι του συνοικισμού μετά την δολοφονία, πήγαν στην οικία του 36χρονου δράστη και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Στο Tik Tok «ανέβηκαν» μάλιστα βίντεο από συγγενείς και φίλους του θύματος, οι οποίοι απειλούν με εκδίκηση τόσο τον δράστη όσο και την οικογένειά του.

Παράλληλα, παρανάλωμα του πυρός αργά το βράδυ της Δευτέρας έγινε μία μονοκατοικία συγγενή του 36χρονου δράστη στην Ξάνθη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, πρόκειται για εμπρησμό που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα. Το σπίτι βρίσκεται στο χωριό Δροσερό ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους δράστες.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου, ο 36χρονος, δράστης του στυγερού φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας παραδόθηκε στις Αρχές Ξάνθης. Μάλιστα η στιγμή κατά την οποία ο 36χρονος προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να παραδοθεί, αμέσως μετά το φονικό, ανέβηκε σε βίντεο στο Tik Tok. Στο ίδιο βίντεο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα.

Σημειώνεται ότι για το άγριο έγκλημα έχουν γίνει μέχρι τώρα συνολικά τέσσερις συλλήψεις.

Πηγή: Xanthipost, ΕΡΤ

Διαβάστε επίσης:

Άγρια δολοφονία με θύμα 45χρονο στην Ξάνθη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter