ΚΔΑΠ στο Αγρίνιο αναλαμβάνει το κόστος των παιδιών που έμειναν εκτός ΕΣΠΑ

ΚΔΑΠ στο Αγρίνιο αναλαμβάνει το κόστος των παιδιών που έμειναν εκτός ΕΣΠΑ

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε η ιδιοκτήτρια Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) στο Αγρίνιο. 

Την ώρα που η κυβέρνηση αποκλείει πανελλαδικά δεκάδες χιλιάδες παιδιά και σπρώχνει στα ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους των ΚΔΑΠ η ιδιοκτήτρια του ΚΔΑΠ Smarts kids, Αρχοντία Σαλωμίδη αποφάσισε να δώσει λύση κάνοντας δώρο το μήνα Σεπτέμβριο σε μητέρες που ενώ είχαν τα μόρια έμειναν εκτός προγράμματος.

«Το ΚΔΑΠ Smart Kids σε πείσμα των καιρών αλλά και των δυσκολιών που ήρθαν αντιμέτωποι αρκετοί γονείς λόγω του αποκλεισμού τους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, πήρε μια σημαντική απόφαση που αφορά αρκετούς γονείς!

Κάνει δώρο το Μήνα Σεπτέμβριο και εξυπηρετεί πολλές από τις μητέρες που ενώ είχαν πλήρη φάκελο και αρκετά μόρια έμειναν εκτός προγράμματος.

Ο άδικος αποκλεισμός των παιδιών μας από το πρόγραμμα μας οδήγησε να πάρουμε μια γενναία και παράλληλα σημαντική απόφαση για όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε:

Σας ενημερώνουμε ότι:

Μητέρες με πλήρη φάκελο.

Μητέρες που έκαναν κράτηση θέσης στο ΚΔΑΠ μας.

Μητέρες που αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα λόγο χρηματοδότησης.

Μητέρες που πληρούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις και θέλουν να έρθουν στο ΚΔΑΠ μας.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για λεπτομέρειες και πληροφορίες!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι είμαστε σε συχνή επαφή με τα αρμόδια υπουργεία και τους φορείς για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης ώστε τα παιδιά που αποκλείστηκαν να λάβουν το πολυπόθητο Voucher για δωρεάν παρακολούθηση,,,» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην προσωπική σελίδα του ΚΔΑΠ στο facebook.

Με λίγα λόγια αντί η κυβέρνηση να φροντίσει να μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα παιδιά εκτός ΚΔΑΠ φροντίζουν πλέον ιδιώτες, με την κυβέρνηση απλά να μένει σε εξαγγελίες και υποσχέσεις που ουδέποτε υλοποιήθηκαν.

65.000 παιδιά εκτός

Υπενθυμίζεται ότι για φέτος περί τα 65.000 παιδιά μένουν εκτός ΚΔΑΠ τόσο ων δήμων αλλά και ιδιωτικών, σπρώχνοντας ταυτόχρονα προς την ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, κάτι που προκάλεσε οργή και αντιδράσεις σε χιλιάδες οικογένειες. Μάλιστα εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ έχουν δεχτεί καταγγελίες από μητέρες, οι οποίες ενώ πληρούσαν στο έπακρο τα κριτήρια που θέτει η σχετική Πρόσκληση, ενώ έλαβαν αρκετά υψηλή μοριοδότηση, ενώ είναι τρίτεκνες, πολύτεκνες, άνεργες, με χαμηλά εισοδήματα κλπ, ενώ κάθε χρόνο μέχρι σήμερα λάμβαναν κανονικά voucher για τη δωρεάν συμμετοχή των παιδιών τους στα ΚΔΑΠ, φέτος δεν έλαβαν voucher και τα παιδιά τους μετά από χρόνια αδιάκοπης συμμετοχής και παιδαγωγικής απασχόλησης θα μείνουν εκτός δομών.

Δείτε επίσης: Η κυβέρνηση αποκλείει από τα ΚΔΑΠ 65.000 παιδιά – Προ της ανεργίας χιλιάδες εργαζόμενοι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter