Αυξήθηκαν οι δικαιούχοι

ΚΕΑ: Την Παρασκευή καταβάλλεται η δόση

Αυξάνονται διαρκώς οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, φτάνοντας τους 246.529 και οι ωφελούμενοι τους 559.621 στη δόση που προγραμματίστηκε να καταβληθεί την Παρασκευή, 28 Ιουλίου.

Συνολικά το ποσό που θα εκταμιευθεί από το υπουργείο Εργασίας θα ανέλθει στα 55.661.196 εκατ. ευρώ και αφορά αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν έως τις 30 Ιουνίου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται από το υπουργείο Εργασίας να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.