Κέβιν Ντουράντ: Τόσο λείπει από τους τελικούς (Πίνακας)

Κέβιν Ντουράντ: Τόσο λείπει από τους τελικούς (Πίνακας)

Οι Ουόριορς ηττήθηκαν από τους Ράπτορς (118-109) στο Τορόντο στην πρεμιέρα των Τελικών στο ΝΒΑ, ο Κέβιν Ντουράντ δε θα επιστρέψει πριν από το Game 4 και το Eurohoops παρουσιάζει με αριθμούς το μέγεθος της απουσίας του.

Του Γιάννη Ράμμα/ irammas@eurohoops.net

Οι Ουόριορς ήταν εξ αρχής φαβορί για να είναι παρόντες στους Τελικούς κι η πέμπτη διαδοχική συμμετοχή στη σειρά δεν αποτελεί έκπληξη. Από την άλλη, το γεγονός πως παίζουν με τους Ράπτορς και με μειονέκτημα έδρας ίσως είναι. Κάπως έτσι έφτασαν να ηττηθούν σε πρεμιέρα για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Στιβ Κερ, δηλαδή σε αυτό το σερί των πέντε διαδοχικών συμμετοχών στη μάχη τροπαίου.

Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά, αν ο Κέβιν Ντουράντ δεν ήταν τραυματίας (δεξιά γάμπα) από το Game 5 της πρώτης ημιτελικής σειράς στη Δύση με τους Ρόκετς στο Όουκλαντ (8/5).

Εν τη απουσία του οι “Ws” προκρίθηκαν επί των Ρόκετς (4-2), σκούπισαν και τους Τρέιλ Μπλέιζερς (4-0), αλλά στους Τελικούς τα πράγματα αναμένονταν αλλιώς κι έτσι ήταν στην πρεμιέρα με τους Ράπτορς (118-109) στη Scotiabank Arena.

Οι Πρωταθλητές είχαν τον Στεφ Κάρι σε γνώριμα επίπεδα, τον Κλέι Τόμπσον να συμπληρώνει σχετικά επάξια το δίδυμο των Splash Brothers και τον Ντρέιμοντ Γκριν να σημειώνει ακόμη ένα, το τρίτο διαδοχικό, triple-double, αλλά ακόμη κι έτσι έμοιαζαν να έχουν ανάγκη των KD, τόσο σαν scoring machine όσο κι σαν εργαλείο στην άμυνα. Ιδίως σε Τελικούς, στους οποίους ανέκαθεν ήταν κάτι περισσότερο από αποτελεσματικός (Finals MVP το 2017 & 2018).

Μία ματιά στο σχετικό πίνακα αρκεί:

Πηγή eurohoops.net

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter