Κέβιν Σπέισι: Αυτή η σεζόν «House of Cards» είναι από τις καλύτερες

Κέβιν Σπέισι: Αυτή η σεζόν «House of Cards» είναι από τις καλύτερες

Στις 30 Μαΐου, κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο πέμπτος κύκλος της σειράς «House of Cards» και ο πρωταγωνιστής της, Κέβιν Σπέισι, δηλώνει ότι είναι «ένας από τους καλύτερους» που έχουν γυριστεί. 

«Φέτος ειδικότερα, υπήρξαν πολλά σχόλια ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον πραγματικό κόσμο, ότι δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα η σειρά, ότι δεν μπορεί να έχει τόση τρέλα όση ο πραγματικός κόσμος», δήλωσε ο 57χρονος ηθοποιός. «Και η απάντησή μου είναι: Aπλά περιμένετε».

Στην τηλεοπτική σειρά, ο αδίστακτος πολιτικός Φρανκ Άντεργουν, (Κέβιν Σπέισι), επιδιώκει να αναρριχηθεί στην εξουσία, οργανώνοντας και εκτελώντας σύνθετες δολοπλοκίες, με τη βοήθεια τη συζύγου του Κλερ.

Ωστόσο, ο Κέβιν Σπέισι ενθαρρύνει τους θεατές να εμπλακούν στην πολιτική. «Πραγματικά, αξίζει τον κόπο, αξίζει πραγματικά να το κάνουμε» δήλωσε. «Ανεξάρτητα, αν πρόκειται να στοιβάζετε φακέλους για κάτι που πιστεύετε ή αν αναζητήσετε τι χρειάζεται η κοινότητά σας».

Τον επόμενο μήνα, ο Κέβιν Σπέισι θα είναι παρουσιαστής στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Tony. Τη βραδιά εκείνη, στις 11 Ιουνίου, οι θεατές ίσως θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν να τραγουδά και να χορεύει για άλλη μια φορά.

«Λοιπόν, ξέρετε ότι υπάρχει μια αστεία παράδοση στα βραβεία Tony, ότι οι άνθρωποι τραγουδούν και χορεύουν, ποιος είμαι εγώ να χαλάσω την παράδοση;» ανέφερε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter