ΚΕΕΛΠΝΟ: Όταν ο μάρτυρας «τα χώνει» στους βουλευτές της ΝΔ επειδή… δεν τον προστατεύουν! – «Σας μεγάλωσα στα γόνατά μου»

ΚΕΕΛΠΝΟ: Όταν ο μάρτυρας «τα χώνει» στους βουλευτές της ΝΔ επειδή… δεν τον προστατεύουν!  – «Σας μεγάλωσα στα γόνατά μου»

Να τον υπερασπιστούν οι βουλευτές της ΝΔ, την ώρα που κατέθετε στην Εξεταστική για την Υγεία, απαίτησε ο Γιάννης Πιερουτσάκος, ο οποίος διατείνετο ότι είναι… ανενεργό μέλος του κόμματος!

Έκκληση προστασίας απηύθυνε στους βουλευτές της ΝΔ ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, προκαλώντας αμηχανία στα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Όταν ο Σπύρος Λάππας ρώτησε τον κ. Πιερουτσάκο για την επιχειρηματική και εργασιακή σχέση του γιου του με το ΚΕΕΛΠΝΟ, τότε ο μάρτυρας εξανέστη, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια! Μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια των βουλευτών της ΝΔ. «Τι καθόσαστε;» φώναξε, υψώνοντας το χέρι προς τους κ.κ. Μηταράκη και Γεωργαντά, με τους δύο βουλευτές να τον κοιτούν αποσβολωμένοι.

Έπειτα, αποσαφηνίστηκε η… οικειότητα του κ. Πιερουτσάκου με τους βουλευτές του ΝΔ, καθώς όταν ο Νότης Μηταράκης είχε το λόγο, ο μάρτυρας παρενέβη λέγοντας επί λέξει: «Σας μεγάλωσα στα γόνατά μου»!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter