Κεφάλια μέσα!

Κεφάλια μέσα!

Το Μουντιάλ τελείωσε, οι χαρές και οι πανηγυρισμοί είναι για άλλους. Στην Ελλάδα τα κεφάλια μέσα και γρήγορα, γιατί ξεκίνησε πάλι το… αγγελικά πλασμένο ελληνικό πρωτάθλημα! Και πώς ξεκίνησε; Οπως και το καλοκαίρι που πέρασε. Με δύο ανακοινώσεις του ΝΠΣ Βόλου για τη διαιτησία σε… φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας!

Πώς ξεκίνησαν τώρα οι εγχώριες διοργανώσεις; Με ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου κατά της διαιτησίας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός με την ανακοίνωσή του κατά πάντων με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β΄ για τη SL2. Ναι, κάναμε ένα διάλειμμα ενός μήνα με το Παγκόσμιο Κύπελλο κι επιστρέψαμε στην ελληνική πραγματικότητα, δηλαδή σε ένα τοξικό περιβάλλον που όμοιό του συναντάς μόνο σε τριτοκοσμικές ποδοσφαιρικά χώρες.

Επίκεντρο του κακού ως είθισται η διαιτησία, το απόλυτο γιατρικό των ομάδων όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και ο κόσμος αγριεύει. Και ζητούν ξαφνικά όλοι επαγγελματική διαιτησία για να γίνουν τα πράγματα καλύτερα και να προοδεύσουν οι Ελληνες διαιτητές. Να γίνει επαγγελματική λοιπόν! Ομως τι ακριβώς θα αλλάξει με την επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα; Θα σφυρίζουν καλύτερα οι διαιτητές; Θα γίνουν αετοί στην όραση οι πλαϊνοί; Και τι ακριβώς τους εμποδίζει να γίνουν καλύτεροι τώρα; Οι ίδιοι παράγοντες δεν θα τους επιλέγουν; Τι τους εμποδίζει να επιλέγουν καλύτερα τώρα; Είτε Ελληνας είτε ξένος, πάντα θα φταίει η διαιτησία και όχι τα μυαλά των παραγόντων που θέλουν τον έλεγχό της. Και μην πάτε μακριά. Τα ίδια έλεγαν τη δεκαετία του ’70 με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Κι έγινε. Από τη σεζόν 1979-80 μέχρι σήμερα είδατε κάποια βελτίωση;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter