Κεφαλονιά: Ληστές μαχαίρωσαν 73χρονο μέσα στο σπίτι του – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Κεφαλονιά: Ληστές μαχαίρωσαν 73χρονο μέσα στο σπίτι του – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 73χρονος από την Κεφαλονιά  ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι του.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 18 και 25 ετών, κατάφεραν να εισβάλουν στο σπίτι του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα. Όταν ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι, ο 25χρονος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και την ωμοπλάτη με δέκα μαχαιριές.

Στη συνέχεια, μαζί με τον συνεργό του που είχε μείνει εκτός σπιτιού, κατάφεραν να τραπούν σε φυγή. Το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτος στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Αργότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πολύ κρίσιμη.

Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Κεφαλονιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter