Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Η σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της – Η σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία, μετά τα όσα έγιναν γνωστά σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε την Τετάρτη σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και σύμφωνα με πηγές από το Παλάτι τα «πάει καλά» και αναρρώνει, ωστόσο αναμένεται να μείνει εκεί για 10 με 14 ημέρες, ενώ θα απέχει από τα καθήκοντά της για περίπου έξι μήνες.

Τα βρετανικά μέσα αναφέρουν ότι «είναι κάτι σοβαρό» καθώς: «Από το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να αναρρώσει και το ύφος της δήλωσης του παλατιού είναι σαφές ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, αν και τονίστηκε ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη και επιτυχής».

Παρόλα αυτά οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι καρκινικό. Τονίζεται ότι η πριγκίπισσα δεν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της πριν από το Πάσχα.

Η τελευταία εμφάνιση της ήταν τα Χριστούγεννα όταν πήγε μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην ετήσια βόλτα τους στην εκκλησία και περπάτησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες σε Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Βάσει των σημερινών ιατρικών συμβουλών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να προγραμματίσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό και ο Βασιλιάς Κάρολος θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Συγκεκριμένα ο βασιλιάς Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, πρέπει να νοσηλευτεί την επόμενη εβδομάδα λόγω μιας «καλοήθους» υπερτροφίας του προστάτη, ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Όπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανακοίνωσε το παλάτι σε μία σύντομη ανακοίνωση, όπου διευκρίνισε πως οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter