Κέιτ Μίντλετον: Νέα πειραγμένη φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ελισάβετ

Κέιτ Μίντλετον: Νέα πειραγμένη φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ελισάβετ

Ακόμα μία φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον έχει υποστεί επεξεργασία από photoshop, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία. Πρόκειται για μια εικόνα της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Το πρακτορείο Getty Images ανέφερε σε ανακοίνωσή του την Τρίτη 19 Μαρτίου: «Η Getty Images επιβεβαιώνει ότι, σύμφωνα με την πολιτική της, έχει τοποθετήσει μια ειδική σημείωση στη φωτογραφία που αναφέρει ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή».

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το Παλάτι του Κένσινγκτον τον Απρίλιο του 2023, με την αφορμή των 97ων γενεθλίων της βασίλισσας. Το παλάτι μοιράστηκε τη φωτογραφία στις 21 Απριλίου πέρυσι, λέγοντας ότι τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο Μπαλμόραλ το καλοκαίρι του 2022.

Δύο χρόνια μετά και υπό το φως των αποκαλύψεων για το «επεξεργασμένο» οπτικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον την Ημέρα της Μητέρας, κάθε φωτογραφία περνά από εξονυχιστικό έλεγχο και έτσι εντοπίστηκε το «λάθος» στη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, παρατηρούνται αρκετές χρωματικές αποκλίσεις μεταξύ των οποίων ότι ένα σημείο πάνω στο ύφασμα της φούστας της βασίλισσας δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο.
Μια άλλη χρωματική διαφορά εντοπίζεται στο ύφασμα του φορέματος της εξαδέλφης του Τζόρτζ και της Σάρλοτ που στέκεται πίσω τους. Στην πρώτη περίπτωση το χρώμα είναι πιο φωτεινό και στη δεύτερη πιο σκούρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter