Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο
AP Photo/Kin Cheung

Τον λόγο για τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να αναγκάστηκε να ανακοινώσει δημοσίως ότι πάσχει από καρκίνο, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε λόγω της απουσίας της έπειτα από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το παλάτι αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ανακοίνωσή επειδή υπήρχε διαρροή και πρόσωπο που δεν κατονομάζεται, γνώριζε την κατάστασή της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, εγείροντας φόβους ότι θα μπορούσε να προβεί σε αποκαλύψεις.

Μια καλά πληροφορομένη πηγή που επικαλείται η Daily Mail, αποκάλυψε ότι η χρονική στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, σχετίζεται με το γεγονός πως κάποιος γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της.

Δεν είναι σαφές εάν η διαρροή προήλθε από την κλινική του Λονδίνου, όπου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, ή από κάπου αλλού.

«Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, η παγκόσμια συγκίνηση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ επιβεβαίωσε ότι ήταν η σωστή απόφαση», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται, ότι η Κέιτ Μίντλετον έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το συγκινητικό βίντεο, ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο κυκλοφόρησαν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η 42χρονη πριγκίπισσα μίλησε για το «τεράστιο σοκ» μετά τις εξετάσεις που αποκάλυψαν τον καρκίνο έπειτα από την επέμβαση της και τους «απίστευτα δύσκολους μήνες» που βίωσε η οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντινούπολη: Αυξάνεται ο τραγικός απολογισμός από τη μεγάλη πυρκαγιά – 27 νεκροί (Video)

Ρωσία: 400 τετραγωνικά χιλιόμετρα ουκρανικού εδάφους έχουν καταληφθεί σε τρεις μήνες, λέει ο Σεργκέι Σοϊγκού

Ο Πάπας Φραγκίσκος μιλάει για την ταφή του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter