Κελέτσης εκτός γραμμής: «Τρίβεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη κ. Τσίπρα»

Κελέτσης εκτός γραμμής: «Τρίβεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη κ. Τσίπρα»

Διαφοροποιήθηκε από τη γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Σταύρος Κελέτσης, απειλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητούσε να μην εξαιρεθεί από την Προανακριτική Επιτροπή.

Αν και ο πρωθυπουργός διέρρεε πως δεν στέλνει στα δικαστήρια πολιτικούς του αντιπάλους γιατί «οι πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες», ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ, Στ. Κελέτσης, βγήκε εκτός γραμμής, λέγοντας προς τον Αλέξη Τσίπρα: «Μην τρίβεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη».

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει διπλά δειλό τον Κυρ. Μητσοτάκη επειδή δεν συμμετείχε στη συζήτηση συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής στην Ολομέλεια αλλά και εξαιτίας της μη συμπερίληψής του στην εν λόγω Επιτροπή.

Ο κ. Κελέτσης εκτός του ότι απείλησε τον τέως πρωθυπουργό, δεν αποσαφήνισε γιατί η ΝΔ επιλέγει να εξαιρέσει τον κ. Τσίπρα από την Προανακριτική Επιτροπή τη στιγμή που ο ίδιος ζητά να συμπεριληφθεί.

Ποιο σκοπό εξυπηρετεί, λοιπόν, η εξαίρεση του κ. Τσίπρα αφού βουλευτές της ΝΔ -απ’ ό,τι φαίνεται- επιθυμούν τη συμπερίληψή του στην Επιτροπή σε βαθμό που διαχωρίζουν τη θέση τους από τη γραμμή Μητσοτάκη;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter