Κεν Λόουτς: Εκτός Εργατικού Κόμματος, κάνει λόγο για «κυνήγι μαγισσών»

Κεν Λόουτς: Εκτός Εργατικού Κόμματος, κάνει λόγο για «κυνήγι μαγισσών»

Εκτός Εργατικού Κόμματος ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο σπουδαίος Βρετανός σκηνοθέτης Κεν Λόουτς όχι βέβαια με δική του επιλογή, αλλά λόγω απομάκρυσνής του από την ηγεσία του κόμματος!

Ο Λόουτς, οι ταινίες του οποίου θεωρούνται ορόσημα κοινωνικού ρεαλισμού, υποστηρίζει πως την ενέργεια αυτή προκάλεσε η δική του επικριτική στάση απέναντι στον πρόεδρο Στάρμερ, καθώς και η επιλογή του “μην αποκηρύξει τους όσους είχαν προηγουμένως εκδιωχθεί”.

Ο ίδιος κάνει λόγο για «εκκαθαρίσεις» και «κυνήγι μαγισσών» από το κόμμα των Εργατικών.

«Η αρχηγία των Εργατικών τελικά αποφάσισε πως δεν ταιριάζω να είμαι μέλος του κόμματός τους καθώς δεν αποκηρύσσω όσους έχουν ήδη εκδιωχθεί. Λοιπόν, είμαι περήφανος που στηρίζω τους καλούς αυτούς φίλους και τους συντρόφους που στοχοποιήθηκαν στην εκκαθάριση. Υπάρχει πράγματι κυνήγι μαγισσών» έγραψε ο ίδιος στο Twitter, προσθέτοντας: «Ο Στάρμερ και η κλίκα του δεν θα ηγηθούν ποτέ ένα κόμμα του λαού. Είμαστε πολύ, είναι λίγοι. Αλληλεγγύη»

Η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγες εβδομάδες μετά τα δημοσιεύματα πως ο αρχηγός των Εργατικών Κέιρ Στάρμερ προετοίμαζε μια «εκκαθάριση» στις παρατάξεις που απροκάλυπτα εξακολουθούσαν να υποστηρίζουν τον προκάτοχό του στην ηγεσία, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter