Κένταυρος Μαραθώνιος Πηλίου: Την Κυριακή 12 Ιουνίου όλοι οι αγώνες

Κένταυρος Μαραθώνιος Πηλίου: Την Κυριακή 12 Ιουνίου  όλοι οι αγώνες

Η Οργανωτική Επιτροπή του Κένταυρου Μαραθωνίου Πηλίου αφουγκραζόμενη τα αιτήματα των δρομέων που ζήτησαν να γίνει ο αγώνας των 21 χιλιομέτρων την Κυριακή 12 Ιουνίου αντί για Σάββατο, έκανε δεκτή την πρόταση.

Έτσι τόσο ο αγώνας των 21 όσο και ο αγώνας των 42χλμ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, και θα έχουν μάλιστα κοινή εκκίνηση στην Αγριά!

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής :

Κυριακή 12 Ιουνίου

08.00 εκκίνηση αγώνα 42χλμ
08.00 εκκίνηση αγώνα 21χλμ
09.00 εκκίνηση αγώνα 6χλμ
Ο αγώνας ΑμεΑ και οι παιδικοί αγώνες θα γίνουν στις 12.00.

Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται το Σάββατο 11 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο Valis. Στις 20.00 στον ίδιο χώρο θα γίνει η τεχνική ενημέρωση, και στις 20.30 θα ακολουθήσει το pasta party. Την Κυριακή η παράδοση των αριθμών για όσους θα έρθουν αυθημερόν, θα γίνεται στη γραμματεία ως και μισή ώρα πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την εταιρεία υπαίθριων δραστηριοτήτων True Adventure σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Οι αγώνες ορεινού τρεξίματος “Κένταυρος Pelion Marathon 2022” περιλαμβάνουν διαδρομές 42 χλμ., 21 χλμ, 6 χλμ, 800 μέτρα για ΑμεΑ, 500 μέτρα για παιδιά στο Πήλιο.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στην Αγριά, και οι αγώνες θα εξελιχθούν στον ευρύτερο ορεινό και παραλιακό όγκο του Πηλίου, από τις ακτές του Παγασητικού κόλπου μέχρι και τις κορυφές του Πηλίου (Σχιτζουράβλι 1454μ., Γολγοθάς 1370μ., Αγριόλευκες 1471μ.). Εννιά χωριά και οικισμοί θα φιλοξενήσουν τις δύο μεγάλες διαδρομές και είναι: Αγριά, Βροχιά, Σερβανάτες, Άγιος Λαυρέντιος, Άγιος Γεώργιος, Χάνια, Δράκεια, Ανεμούτσα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας των 6 χιλιομέτρων, που προσφέρεται σε κάθε αθλούμενο που μάλιστα μπορεί να συμμετέχει με την οικογένειά του και με τα παιδιά του.

Οι συμμετέχοντες σε όλες τις αποστάσεις θα λάβουν το συλλεκτικό ειδικό κατασκευασμένο μετάλλιο, φτιαγμένο μόνο για τον αγώνα του 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις εγγραφές, επισκεφθείτε το ανανεωμένο μας site www.kentavrostrail.gr . Προς διευκόλυνση όσων βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.

Πηγή runnfun.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter