Κέντρο αδυνατίσματος: Επέστρεψε 23.359 € σε πελάτισσα!

Είχε υπογράψει και προπληρώσει συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ύψους 27.457 ευρώ!

Πελάτισσα Κέντρου παροχής υπηρεσιών αδυνατίσματος και αισθητικής υπέβαλε αναφορά στο Συνήγορο του Καταναλωτή κατά της εταιρείας για επιστροφή του ποσού το οποίο αντιστοιχεί στο κόστος των υπηρεσιών που είχε προπληρώσει και μέρος αυτών (των υπηρεσιών) δεν της παρασχέθηκαν λόγω καταγγελίας των συμβάσεών της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πελάτισσα είχε προσυμφωνήσει υπηρεσίες αδυνατίσματος και αισθητικής, υπογράφοντας σχετικές συμβάσεις και προκαταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 27.457 ευρώ.

Είχε υπογράψει και προπληρώσει συμβάσεις παροχής υπηρεσιών ύψους 27.457 ευρώ!

Στη συνέχεια, αφού έκανε χρήση μέρους του προγράμματος, αποφάσισε να καταγγείλει τις συμβάσεις και ζήτησε να της επιστραφεί το κόστος του ανεκτέλεστου μέρους τους, όπως είχε δικαίωμα, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Μετά τη μεσολάβηση της Αρχής, στο πλαίσιο της εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς, και ύστερα από δύο συναντήσεις, όπου έγινε ενδελεχής έλεγχος των αποδεικτικών στοιχείων, η εταιρεία συμφώνησε να της επιστρέψει το συνολικό ποσό των 23.359 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.