Κέντρο διαλογισμού επισκεπτόταν η Δώρα Ζέμπερη, σύμφωνα με νέα μαρτυρία

Κέντρο διαλογισμού επισκεπτόταν η Δώρα Ζέμπερη, σύμφωνα με νέα μαρτυρία

Μια ακόμα νέα διάσταση έδωσε φίλη της Δώρας Ζέμπερη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του άτυχου θύματος.

Η κοπέλα ανέφερε πως η Δώρα διατηρούσε σχέση με έναν αστυνομικό που όμως τον Αύγουστο διαλύθηκε, παρότι εκείνη είχε επενδύσει πολλά. Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη την οδήγησε σε ψυχολογική κατάρρευση. «Ήθελε να κάνει οικογένεια και έκανε σχέδια για το γάμο της. Τον Αύγουστο, όμως, χώρισαν και δεν θα έλεγα με τον καλύτερο τρόπο. Η συμπεριφορά του την πόνεσε πολύ και αυτό την έριξε ψυχολογικά. [….]. Την παρότρυνα να επισκεφτεί κάποιον ειδικό, έναν ψυχολόγο, για να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της. Και μου υποσχέθηκε ότι θα το κάνει» είπε η φίλη της. 

Η φίλη της Δώρας αποκάλυψε ότι μέσω μιας γνωστής της ξεκίνησε να επισκέπτεται ένα χώρο στο Γαλάτσι προκειμένου σταθεί στα πόδια της μέσω του διαλογισμού. «Την ρώτησα λεπτομέρειες, αλλά δεν μου είπε. Από τα μισόλογά της κατάλαβα ότι είχε ενταχθεί σε κάποιο group therapy. Από κοινό γνωστό μας έμαθα ότι ή είχε κάνει ή σκόπευε να κάνει υπνωτισμό. Όσες φορές κι αν τη ρώτησα, δεν μου είπε ποιον συναντούσε εκεί ή αν είχε κάνει φιλίες μέσα σ’ αυτόν τον χώρο».

Η υπεύθυνη του συγκεκριμένου κέντρου, που η 32χρονη εφοριακός είχε επισκεφθεί τέσσερις φορές, σε ατομικές συνεδρίες και όχι σε group therapy εξήγησε πως αντικείμενο είναι ο διαλογισμός και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός. Μάλιστα είπε ότι γνώριζε για τον χωρισμό της 32χρονης και για το θάνατο του καλύτερου της φίλου και για το λόγο αυτό την είχε παροτρύνει να επισκεφθεί κάποιον ειδικό για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter