Κεντροαριστερά: Όλα στον αέρα!

Κεντροαριστερά: Όλα στον αέρα!

Η πολυπόθητη απάντηση της Vodafone ήρθε και η εκλογή αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς… έφυγε!

Έφυγε από την 5η Νοεμβρίου δηλαδή, για να φθάσει – πάντα σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας – στις 4 Φεβρουαρίου του 2018! Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην επιστολή που έστειλε προς την Επιτροπή Αλιβιζάτου η Vodafone την Πέμπτη και όπως έγραψε από την Τετάρτη το documentonews.gr, η εταιρεία δεν βρίσκει επαρκή το χρόνο μέχρι τις 5 Νοεμβρίου προκειμένου να είναι έτοιμη για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Σημειωτέον ότι αυτή η σοβαρή εξέλιξη δεν αφορά στην ηλεκτρονική ψήφο, για την οποία τόσος λόγος έγινε, προκαλώντας έριδες μεταξύ των υποψηφίων, αλλά στην απαραίτητη online διασύνδεση των καλπών, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα νοθείας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η εν λόγω εταιρεία ζητάει περισσότερα χρήματα κι από αυτά που είχε πάρει από τη ΝΔ, όταν ανέλαβε τις «γαλάζιες» εσωκομματικές εκλογές μετά το πρώτο φιάσκο! Για την ακρίβεια, ζητά 900 χιλιάδες ευρώ συν ΦΠΑ! Και αυτό, την ώρα που οι περισσότεροι υποψήφιοι, όπως και η Χαριλάου Τρικούπη, ευελπιστούσαν και πετούσαν το μπαλάκι στον Νίκο Αλιβιζάτο να… παζαρέψει ώστε να μην χρειαστούν περισσότερα από 500!

Και ενώ ο κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα η εκλογή αρχηγού είναι προφανής, καθώς η Vodafone ήταν η μόνη εταιρεία που ενδιαφερόταν να την αναλάβει, η Επιτροπή Αλιβιζάτου έχει πλέον μπροστά της το δύσκολο έργο να βρει εναλλακτική λύση, καθώς μόνον ο… Σταύρος Θεοδωράκης θα χαρεί με την αναβολή της διαδικασίας και την εξασφάλιση μεγαλύτερου προεκλογικού χρόνου! Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, πάντως, επιμένουν στο ερώτημα γιατί η εν λόγω εταιρεία χρειάστηκε μόνο 22 μέρες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ και για αυτές του νέου φορέα ζητάει σχεδόν 5 μήνες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Αλιβιζάτος έστειλε ήδη επιστολές προς τις δύο άλλες μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, την Wind και την Cosmote, ενώ σκοπεύει να ασκήσει πίεση και προς τη Vodafone, προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός και να διεξαχθούν οι εκλογές στον προγραμματισμένο χρόνο. 

Η επιστολή Αλιβιζάτου

Προς τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Μόλις περιήλθε στο γραφείο μου η απαντητική επιστολή της εταιρίας VODAFONE. H προσφορά της περιορίζεται μόνον στην on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με διεξαγωγή της ψηφοφορίας “δια ζώσης”. Ως πλησιέστερη ημερομηνία, η εταιρία προτείνει την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου και ως κόστος το ποσό των 900.000 Ευρώ + ΦΠΑ.

Απέστειλα ήδη την επιστολή της VODAFONE προς τους υποψηφίους. Toυς ενημέρωσα ότι έχω ήδη απευθυνθεί, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής μας, προς τους προέδρους των εταιριών ΟΤΕ και WIND, ζητώντας τους να μας υποβάλουν προσφορά αποκλειστικά και μόνον για την on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με διεξαγωγή ψηφοφορίας με φυσική μόνον παρουσία, κατά τις υποδειχθείσες από την Επιτροπή μας ημερομηνίες (5 και 12 Νοεμβρίου 2017). Τους παρακάλεσα να μου απαντήσουν ως αύριο το βράδυ.

Επιφυλάσσομαι να σας ενημερώσω μόλις έχω κάτι νεότερο, ώστε, σε συνεννόηση πλέον με τους ίδιους τους υποψηφίους, να συνέλθουμε το ταχύτερο για τη ρύθμιση όλων των εκκρεμοτήτων.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,

Ν.Κ. Αλιβιζάτος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter