Κεντροαριστεροί σωθήκατε! Θα ψηφίσει και ο Στέφανος Μάνος για τον ηγέτη σας (Photo)

Κεντροαριστεροί σωθήκατε! Θα ψηφίσει και ο Στέφανος Μάνος για τον ηγέτη σας (Photo)

Ως “απόδειξη ενός λαού που ξυπνάει” χαρακτηρίζει την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του ηγέτη της κεντροαριστεράς ο Στέφανος Μάνος.

Ποιος; Ο Στέφανος Μάνος, υπέρμαχος ακραίων φιλελεύθερων πολιτικών και πρακτικών θέλησε κι αυτός να μπει στο κάδρο του νέου φορέα και βάζει τους πολυπληθείς αναγνώστες της σοφίας του να αναρωτηθούν αν θα ήταν καλύτερα να μην είχαν δικαίωμα ψήφου. Και τώρα αφού το έχουν να πάνε να διαλέξουν! Διαβάστε την ανάρτησή του στο Facebook και … άβυσσος η ψυχή του νεοφιλελεύθερου κεντροαριστερού ψηφοφόρου!

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα ψηφίσω στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου προοδευτικού φορέα. Απόδειξη λαού που ξυπνάει.

Οι 9 υποψήφιοι δέχθηκαν να “υπακούσουν” στους κανόνες που θέσπισε Ανεξάρτητη Αρχή υπό τον καθηγητή κ. Αλιβιζάτο. Από μόνο του αυτό είναι αξιοπρόσεκτο γεγονός. Ανταγωνιστές πολιτικοί, προσωπικότητες και κόμματα δέχτηκαν να υποταχθούν εκουσίως σε κανόνες που ορίστηκαν από μια Αρχή που οι ίδιοι υποψήφιοι δημιούργησαν. Είναι ένα καλό ξεκίνημα.

Για την ανάδειξη του επικεφαλής δεν καλούνται να ψηφίσουν μόνον οι οπαδοί των υποψηφίων, αλλά όλοι οι Έλληνες πολίτες. Όλοι όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές. Είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό. Έτσι αποφάσισε η Ανεξάρτητη Αρχή σεβόμενη τους Έλληνες πολίτες. Ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει τέτοια διαδικασία με τόση προσήλωση στην ακρίβεια. Ως Έλληνας πολίτης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Αρχή και τον καθηγητή κ. Αλιβιζάτο για το δικαίωμα ψήφου που μου παραχώρησε. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου θα ψηφίσω.

Το ίδιο ελπίζω να κάνουν όσοι με διαβάζουν. Οι νεώτεροι, αυτοί που ενδεχομένως παρακολουθούν την πολιτική με κυνική προδιάθεση, ή δεν συγκινούνται από τους υποψηφίους, ή βαριούνται να πάνε να ψηφίσουν, ας σκεφθούν αν θα ήταν καλύτερα να μην έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο επικεφαλής να επιλεγόταν σε μυστικές συναντήσεις διαφόρων “παραγόντων”. Όλοι να πάμε να ψηφίσουμε. Μαζική συμμετοχή. Απόδειξη λαού που ξυπνάει.

Μαζική συμμετοχή και στο εξωτερικό. Για να καθιερωθεί η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού. Υπάρχουν κέντρα παντού. Βρυξέλλες, Κοπεγχάγη, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Βερολίνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Σύδνεϋ, Παρίσι, Νέα Υόρκη και αλλού.

https://www.facebook.com/stmanos/posts/1761902723828071

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter