ΚΕΘΕΑ: Σε 24ωρη απεργία για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις στο ΚΕΘΕΑ.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ πήρε απόφαση για 24ωρη απεργία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση του αυτοδιοίκητου στον Οργανισμό.

Σε ανακοίνωσή τους για την 24ωρη απεργία της 6ης Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ τονίζουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θεωρούμε το ΔΣ που διορίστηκε, ως ένα κομματικό ΔΣ που δεν μπορεί να έχει νομιμοποίηση στα μάτια των εργαζομένων και, όπως κάθε κομματικό ΔΣ, δεν διασφαλίζει τη χρηστή διοίκηση. Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε στις θέσεις μας για την ανάγκη αυτοδιοίκητου, όχι μόνον του ΚΕΘΕΑ, αλλά όλων των οργανισμών δημόσιας υγείας και ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτό. Όσον αφορά το θεραπευτικό και το τρέχον διοικητικό κομμάτι, θα λειτουργήσουμε με συνέπεια προς τους εργαζόμενους και τους εξυπηρετούμενους, διατηρώντας πάντα στο προσκήνιο το αγώνα μας για το αυτοδιοίκητο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.