Κεραμέως: Μάσκα για τους μαθητές του νηπιαγωγείου – Τι θα γίνει με την εξεταστική στα Πανεπιστήμια

Κεραμέως: Μάσκα για τους μαθητές του νηπιαγωγείου – Τι θα γίνει με την εξεταστική στα Πανεπιστήμια

Η εισήγηση των ειδικών για χρησιμοποίηση της μάσκας σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, ακόμη και στους μαθητές του νηπιαγωγείου έγινε αποδεκτή από το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Νίκη Κεραμέως στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Όπως τόνισε η υπουργός Παιδείας, η πρόταση των ειδικών αφορά το να δοθεί ειδικό βάρος στην εκπαίδευση για τη χρήση μάσκας ακόμα και στους μαθητές πολύ νεαρής ηλικίας.

Το «πακέτο» των μέτρων για τη λειτουργία των σχολείων θα ανακοινωθεί αναλυτικά τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, όπως τόνισε η υπουργός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, γνωστοποιώντας παράλληλα ορισμένες λεπτομέρειες για τη λειτουργία των Πανεπιστημίων.

Σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως, η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα γίνει όπως αυτή του Ιουνίου, με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να επιλέγουν αν θα πραγματοποιήσουν την εξεταστική δια ζώσης ή ηλεκτρονικά.

Ωστόσο, σημείωσε ότι από το χειμερινό εξάμηνο οι φοιτητές θα επιστρέψουν στα έδρανα. Τα μαθήματα με μικρή προσέλευση αλλά και τα εργαστήρια θα γίνονται δια ζώσης, αλλά οι μεγάλες (με συμμετοχή άνω των 50 ατόμων) θα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter