Κερατσίνι: Οργή και αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της οκτάχρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Κερατσίνι: Οργή και αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο της οκτάχρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Ξεχειλίζει η οργή στην οικογένεια της άτυχης οκτάχρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στις 17 Νοεμβρίου όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε στην πόρτα της εισόδου του εργοστασίου στο Κερατσίνι και έχασε τη ζωή της.

Το πρωί της Δευτέρας, η οικογένεια της μικρής βρέθηκε στο σημείο που βρήκε τραγικό θάνατο το κορίτσι, ζητώντας εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του εργοστασίου.

Υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκαν 20 ολόκληρα λεπτά για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του εργοστασίου ότι εκεί βρισκόταν ένα παιδί.

Στις 18:10 ενημερώθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου, ενώ στις 18:30, ενώ έχει ανοίξει η πόρτα και βρίσκεται εκεί η σορός της οκτάχρονης, ένα άλλο φορτηγό μπήκε στο εργοστάσιο και το σώμα του κοριτσιού εγκλωβίστηκε ξανά.

Επίσης, για τον απεγκλωβισμό της ανήλικης χρειάστηκαν τέσσερις ώρες.

Αρχικά συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά της 8χρονης, οι οποίες στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Στην πρωινή του MEGA μίλησε το πρωί της Δευτέρας σχετικά ο δικηγόρος της οικογένειας της οκτάχρονης, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.

«Υπάρχουν δεκάδες ερωτήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε γίνεται ολόκληρη εταιρία, να μην έχει κάποιο φωτοκύτταρο που να βλέπει ότι υπάρχει εμπόδιο μπροστά στην πόρτα και να σταματάει. Ακόμα, ο χώρος στον οποίο ήταν ο φύλακας, ήταν μόλις 3 μέτρα από το σημείο. Υπήρχε άνθρωπος εκεί. Υπάρχει ειδικός χώρος για τη φρούρηση της εισόδου 24 ώρες το 24ωρο. Έχω ακούσει ότι το πέρασαν το παιδί για σακούλα. Το εργοστάσιο ήταν ανοιχτό, τα φορτηγά πηγαινοέρχονταν», είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Δε γνωρίζω αν το παιδί συνήθιζε να πηγαίνει εκεί. Το σπίτι του είναι σχετικά κοντά, σε απόσταση 2-3 χλμ.. Από όσο μου είπε ο παππούς και η γιαγιά που είχαν ουσιαστικά την κηδεμονία της 8χρονης, δεν έφευγε ποτέ μακριά από το σπίτι», συνέχισε ο ίδιος.

«Κάποιος είδε το κοριτσάκι, περνούσαν και άνθρωποι από το σημείο. Σήμερα στην εισαγγελία θα ζητήσω να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να δούμε με ποιον μιλούσαν τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, και μιλούσαν συνεχώς στο κινητό», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Μπαρκαγιάννης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter