«Κεραυνοί» Πολάκη για την κλήση του σε ανωμοτί κατάθεση μετά από τη μήνυση Φουρθιώτη

«Κεραυνοί» Πολάκη για την κλήση του σε ανωμοτί κατάθεση μετά από τη μήνυση Φουρθιώτη

«Κεραυνούς» κατά του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Απόστολου Ανδρέου, εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης με αφορμή την κλήση του για ανωμοτί κατάθεσή, μετά από τη μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη, ζητώντας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, να προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο και τιμωρία του. Παράλληλα, διερωτάται εύλογα γιατί ανατέθηκε η προανάκριση της υπόθεσης στο «Τμήμα ασφαλείας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» και προσθέτει: «λες και κινδυνεύει το πολίτευμα από μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου  (ή από τον δημοσιογράφο Κωστα Βαξεβάνη)».

Όπως σωστά επισημαίνει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «παρεβη τα άρθρα 61 και 62 του Συντάγματος που σαφώς ορίζουν πως Βουλευτης δεν καλείται σε απολογία ούτε διώκεται αν δεν προηγηθεί άδεια ή άρση της ασυλίας από τη Βουλή των Ελλήνων.Άγνοια νόμου από εισαγγελικό λειτουργό ιδιαίτερα δεν γίνεται ούτε δεκτή ούτε ανεκτή».

Επίσης: «ανέθεσε την προανάκριση της εν λόγω υποθεσης στο «Τμήμα ασφαλείας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, λες και κινδυνεύει το πολίτευμα από μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου !!! (ή από το δημοσιογράφο Κωστα Βαξεβάνη που εκληθη και αυτός από το ίδιο τμήμα για την ίδια μήνυση».

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει ότι «ο εν λόγω εισαγγελέας,όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δημοσιευμάτων που κοινοποιώ) έχει ιδιαίτερο «ιστορικό» υποθέσεων που ασκεί διώξεις η αρχειοθετει. (Προφανως ολως τυχαιως και εκ παραδρομης…»

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κύριο Πλιωτα:

Κύριε εισαγγελέα,σας ζήτω να προχωρήσετε άμεσα σε πειθαρχικό έλεγχο και τιμωρία του Εισαγγελέα Πρωτοδικων κυρίου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ που ζήτησε την ανωμοτι κατάθεση μου λόγω της μήνυσης του Μενιου Φουρθιωτη που διέταξε προανάκριση, για τους εξης δυο λόγους.

1) Γιατί παρεβη τα άρθρα 61 και 62 του Συντάγματος που σαφώς ορίζουν πως Βουλευτης δεν καλείται σε απολογία ούτε διώκεται αν δεν προηγηθεί άδεια ή άρση της ασυλίας από τη Βουλή των Ελλήνων. Άγνοια νόμου από εισαγγελικό λειτουργό ιδιαίτερα δεν γίνεται ούτε δεκτή ούτε ανεκτή.

2) Γιατί ανέθεσε την προανάκριση της εν λόγω υποθεσης στο «Τμήμα ασφαλείας του κρατους και του δημοκρατικού πολιτεύματος» της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, λες και κινδυνεύει το πολίτευμα από μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου !!!(ή από το δημοσιογράφο Κωστα Βαξεβάνη που εκληθη και αυτός από το ίδιο τμήμα για την ίδια μήνυση )

ΣΗΜΕΙΩΝΩ πως ο εν λόγω ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δημοσιευμάτων που κοινοποιώ) έχει ιδιαίτερο «ιστορικό» υποθέσεων που ασκεί διώξεις η αρχειοθετει.(Προφανως ολως τυχαιως και εκ παραδρομης…)

Πράγμα που επιβεβαιώνει στα ματια και στη λογική μου ,πως η εν λόγω κλήση σε εμένα δεν ήταν «λάθος» αλλά έχει βαθύτερα αίτια

Υγ1.Περιμενω να λάβω την επίσημη ανάκληση της παράνομης,αντισυνταγματικής,παρακρατικής και χουντικής έμπνευσης κλήσης μου σε ανωμοτι κατάθεση.Γιατί βέβαια το δελτίο τύπου της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνων που μιλάει για «παραδρομή και ανάκληση» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ διοικητική πράξη.

Υγ2 Κύριε Τασουλα,πρόεδρε της Βουλης των Ελλήνων:

Όπως σας ζήτησα πριν λίγο στη δια ζώσης συναντηση μας πριν λίγη ώρα, πρέπει και εσείς επίσημα να ζητήσετε εκ μέρους της Βουλης,τον πειθαρχικό έλεγχο του κυρίου ΑΝΔΡΕΟΥ ,πρώτα απ όλα και πάνω απ όλα για να διαφυλάξετε το κύρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να μην ξαναυπαρξει τέτοια…. «παραδρομή» ούτε στο εγγύς ούτε στο απώτερο μέλλον.

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter