Αιχμηρή ανακοίνωση

«Κεραυνοί» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε Αλαφούζο: «Στο Φάληρο θα είσαι πιο επιθυμητός από τη Λεωφόρο…»

Προσωπική επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ως απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΠΑΕ αναφορικά με την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Αρκετή ζημιά έχεις κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού ... Παρακαλούμε σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις ζημιά και στον Ερασιτέχνη», αναφέρεται χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του ερασιτέχνη, ο οποίος ζητά από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να αποπληρώσει άμεσα το χρέος.

Σε ό,τι αφορά την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου για τη νέα χρονιά, η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τονίζει: «Για την επερχόμενη σεζόν, και εφόσον θέλεις την χρήση του "Απόστολος Νικολαΐδης", όρισε εσύ το τίμημα που επιθυμείς, απλά παρακαλούμε να το πληρώνεις στην ώρα του. Σε περίπτωση που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και εξετάζεις και άλλα γήπεδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου. Εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο...».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Αγαπητέ Ιωάννη Αλαφούζο Αρκετή ζημιά έχεις κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε η διοίκησή σου ομολόγησε ότι ήταν στρατηγική απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -6 βαθμούς και ουσιαστικά να μην πάρoυμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Είναι η ίδια διοίκηση που προσμετρά στα χρήματα προς τον Ερασιτέχνη τις σουίτες που εσύ έχτισες για εμπορική χρήση (1.900.000 ευρώ), τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για αυτά τα 5 χρόνια (500.000 ευρώ) και τις επισκευές των 560.000 ευρώ (δεν ξέρουμε αν σε αυτές είναι και οι μπογιές που έδωσες στους φιλάθλους για να βάφουν το γήπεδο).

Παρακαλούμε σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις ζημιά και στον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε άμεσα το χρέος σου και άφησέ μας να προσπαθήσουμε με ιδίες δυνάμεις να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο που σε μεγάλο βαθμό εσύ μας οδήγησες (θυμάσαι την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις αθεώρητες αποδείξεις ως δωρεά;).

Για την επερχόμενη σεζόν, και εφόσον θέλεις την χρήση του "Απόστολος Νικολαΐδης", όρισε εσύ το τίμημα που επιθυμείς, απλά παρακαλούμε να το πληρώνεις στην ώρα του. Σε περίπτωση που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και εξετάζεις και άλλα γήπεδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου. Εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο...».

Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε τη θέση της αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με τη διοίκηση του ερασιτέχνη για τις συμβάσεις μίσθωσης και χρήσης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για τις οφειλές προηγούμενων ετών χαρακτηρίζοντας ι τη στάση του ερασιτέχνη παράνομη και καταχρηστική

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.