Κεραυνός διέκοψε την προπόνηση του ΠΑΣ

Κεραυνός διέκοψε την προπόνηση του ΠΑΣ

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στο Πανηπειρωτικό Στάδιο των Ιωαννίνων κατά την προπόνηση του ΠΑΣ. Λόγω του άστατου καιρού που επικρατεί έπεσε κεραυνός πολύ κοντά στο γήπεδο.

Μάλιστα ορισμένοι ποδοσφαιριστές, ένιωσαν αδιαθεσία και μικρές ενοχλήσεις στο κεφάλι.

Ο προπονητής Ιωάννης Μεταξάς διέκοψε την προπόνηση και όλοι επέστρεψαν με ασφάλεια στα αποδυτήρια, όπως ανέφερε ο ίδιος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) διαθέτει αντικεραυνική θωράκιση η οποία φαίνεται ότι λειτούργησε πλήρως.

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο μετέβη άμεσα ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας όταν έγινε γνωστό ότι έπεσε κεραυνός στις εγκαταστάσεις του Σταδίου που διέκοψε την προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επικοινώνησε και με την Πολιτική Προστασία.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο fb ο κ. Κολόκας η αντικεραυνική προστασία λειτούργησε υποδειγματικά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας:

“Μετά από συνεργασία με την Πολιτική Προστασία αναφορικά με το συμβάν στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, όπου νωρίς το μεσημέρι έπεσε κεραυνός ενημερώνουμε το κοινό πως λειτούργησε υποδειγματικά η αντικεραυνική προστασία που υπάρχει στους χώρους του ΠΕΑΚΙ και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας”.

Πηγή: super-fm.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter