Κέρδισε Αστέρα και… Εμενίκε – Ποια γκάφα ολκής παραλίγο να κάνει ο Ολυμπιακός

Κέρδισε Αστέρα και… Εμενίκε – Ποια γκάφα ολκής παραλίγο να κάνει ο Ολυμπιακός

Τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, που έληξε ισόπαλη 1-1, Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης συναντήθηκαν πάλι στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, αυτή τη φορά για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας και οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 2-1 με δύο γκολ του Εμενίκε, στο 71’ με πέναλτι και στο 78’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 84’ με τον Τσουκαλά.

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός και διατήρησε από την αρχή την κατοχή της μπάλας, ήταν όμως ανούσια, καθώς αδυνατούσε να «σπάσει» την καλοστημένη άμυνα του Αστέρα. Και στο 40’ κινδύνεψε να δεχθεί και γκολ, όταν η κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Ο Αστέρας απείλησε και στο 67’ με τον Κώτσιρα κι ενώ οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ζορίζονται επιθετικά, στο 71’ ο Ζουμά μέσα στην περιοχή έσπρωξε με τα χέρια τον Μπεν, το πέναλτι δόθηκε αμέσως και ο Εμενίκε που το εκτέλεσε έκανε το 1-0. Και στο 78’ ο Νιγηριανός επιθετικός, με διαφορά ο κορυφαίος της αγώνα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Φορτούνη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν «καθάρισε» εύκολα το ματς, αφού στο 84’ ο Τριανταφυλλόπουλος «βρήκε» τον αμαρκάριστο Τσουκαλά κι αυτός μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Χάσι μπορεί να έφτασε στη νίκη, όμως προβλημάτισε για ακόμη μια φορά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορίνθου)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ταχτσίδης, Εμενίκε – Πασσαλίδης, Μουνάφο, Κυριακόπουλος, Γκοντό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ελαμπντελαουί (46’ Μάρτινς), Κούτρης, Σισέ, Νικολάου, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος (74’ λ.τ. Μίλιτς), Πάρντο (60’ Μπεν), Φορτούνης, Εμενίκε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ζουμά (79’ Ιγκλέσιας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (62’ Κουμαντέι), Στανισάβλιεβιτς (59’ Γκοντό), Δουβίκας.

Παραλίγο μεγάλη γκάφα από Ολυμπιακό

Σε μια γκάφα ολκής παρ’ ολίγο να πέσει ο Ολυμπιακός, που θα επέφερε τιμωρία του και μηδενισμό στο ματς, αλλά τελευταία στιγμή αντιλήφθηκαν το λάθος και το διόρθωσαν έγκαιρα. Στο Κύπελλο οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να έχουν στην 18άδα τουλάχιστον δύο παίκτες γεννηθέντες το 1998 και μετά, ωστόσο αρχικά ο Μπέσνικ Χάσι είχε επιλέξει μόνο τον Νικολάου (ο Ανδρούτσος έχει γεννηθεί το 1997). Τελικά, πρόλαβαν και το διόρθωσαν, αφού πριν την έναρξη δηλώθηκε και ο νεαρός Βρουσάι. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter