Κερδισμένος και ο Ολυμπιακός μαζί με την Σεβίλλη!

Κερδισμένος και ο Ολυμπιακός μαζί με την Σεβίλλη!

Αρχικά ήταν η Μπάγερν που έκανε το… χατίρι στον Ολυμπιακό, καθώς απέκλεισε τη Λιόν από το Champions League και παράλληλα γλίτωσε τους «ερυθρόλευκους» από έναν προκριματικό γύρο στη νέα διοργάνωση.

Ετσι οι Πειραιώτες αντί του γ’ προκριματικού γύρου θα αγωνιστούν απευθείας στα πλέι οφ της διοργάνωσης (εκεί, αν δεν σημειωθούν εκπλήξεις στους προηγούμενους γύρους, θα αγωνιστεί με μια από τις Σλάβια Πράγας, Λουντογκόρετς και Γιουνγκ Μπόις ή Ερυθρό Αστέρα). Οπότε το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι θα είναι στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου με διπλούς αγώνες (29-30/9 οι ρεβάνς)

Χθες (21/8) η Σεβίλλη κατέκτησε το Europa League σε βάρος της Ιντερ και έκανε στην ελληνική ομάδα μια δεύτερη χάρη. Ο Ολυμπιακός θα είναι οριστικά στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας, αν ξεπεράσει τον σκόπελο των πλέι οφ και προκριθεί στους ομίλους. Η Σεβίλλη ήταν στο β’ γκρουπ δυναμικότητας και η Ίντερ στο γ’ γκρουπ μαζί με τον Ολυμπιακό. Με την κατάκτηση του τροπαίου η Σεβίλλη ανεβαίνει στο α’ γκρουπ δυναμικότητας και από το γ’ γκρουπ θα ανέβει στο β’ η Μπενφίκα, ενώ η Ίντερ παραμένει στο γ’ και δεν θα είναι υποψήφια αντίπαλος των Πειραιωτών. Το ευχάριστο για τον Ολυμπιακό ήταν που βγήκε από το «κάδρο» η πανίσχυρη Ίντερ, η οποία δεν αποκλείεται να κάνει προσεχώς το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι!

Τα γκρουπ δυναμικότητας διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α’ γκρουπ: Σεβίλλη, Ρεάλ, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Μπάγερν, Παρί Σ.Ζ., Ζενίτ, Πόρτο.

Β’: Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Mάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ, Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Μπενφίκα.

Γ’: Άγιαξ, Ντιναμό Κιέβου, Σάλτσμπουργκ, Λειψία, Ίντερ, Ολυμπιακός, Λάτσιο, Σέλτικ.

Δ’: Αταλάντα, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μαρσέιγ, Μπριζ, Γκλάντμπαχ, Μπασακσεχίρ, Ρεν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter