Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Τενόρος»

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Τενόρος»

Το Documentonews.gr εξασφάλισε για εσάς δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Τενόρος», την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 21:00, στον θερινό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like στην αφίσα της ταινίας και να γράψετε στα σχόλια το ονοματεπώνυμο σας στις σχετικές αναρτήσεις στο Facebook και το Instagram του Documento.

Τα ονόματα των νικητών, μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθούν με νέα ανάρτηση στις 15:00 το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουλίου και θα βρίσκονται στο ταμείο του Κινηματογράφου Ελληνίς, (Λεωφ. Κηφισίας 29, Αθήνα).

«Ο Τενόρος»: Έχει τη φλόγα μέσα του. Πρέπει απλά να πιστέψει στον εαυτό του.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού. Άναυδη από το καθαρόαιμο ταλέντο του, τον συστήνει στον κόσμο της όπερας. Ο Αντουάν γίνεται μαθητής της, αλλά κρύβει το όνειρό του από την οικογένεια και τους φίλους του από φόβο ότι δεν θα τον καταλάβουν. Νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην ανώτερη αστική τάξη και τα προάστια στα οποία μεγάλωσε. Σύντομα, όμως, πρέπει να βρει τη δική του φωνή και θέση.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Claude Zidi Jr.

Πρωταγωνιστές: Mohammed Belkhir, Guillaume Duhesme, και Michèle Laroque

Στις 21 Ιουλίου στου κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter