«Κερkidα ΟΠΑΠ»: Λιλιπούτιοι φίλαθλοι έγιναν «μικροί δημοσιογράφοι» και «κριτές»

«Κερkidα ΟΠΑΠ»: Λιλιπούτιοι φίλαθλοι έγιναν «μικροί δημοσιογράφοι» και «κριτές»

«Μικροί δημοσιογράφοι» και «κριτές» για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη έγιναν οι λιλιπούτιοι φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ», που ολοκλήρωσε την εφετινή σεζόν με παρουσία σε επιλεγμένους αγώνες των ημιτελικών του πρωταθλήματος Α1 μπάσκετ.

Οι μικροί φίλαθλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε δύο νέες ενέργειες, που εντάχθηκαν στο πλαίσιο της αγαπημένης δράσης «Κερkidα ΟΠΑΠ» και θα συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Μικροί Δημοσιογράφοι» και «MVP».

Η «ανάκριση» των Μπόγρη, Μωραΐτη, Βασιλόπουλου και Χατζηγιοβάνη από τους μικρούς δημοσιογράφους

Τα παιδιά, πλέον, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες. Μάλιστα, παίρνουν στα χέρια τους το μικρόφωνο της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και αναλαμβάνουν ρόλο δημοσιογράφου για να μάθουν όσα θέλουν για τους αθλητές που θαυμάζουν.

Δείτε το βίντεο:

https://www.facebook.com/OPAPsocial/videos/1737877296290013/

Οι «Μικροί Δημοσιογράφοι» της «Κερkidα ΟΠΑΠ»

Ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα του Μπόγρη, τι τρώει ο Μωραΐτης; Οι «Μικροί Δημοσιογράφοι» της «Κερkidα ΟΠΑΠ» αιφνιδιάζουν τους παίχτες των αγαπημένων τους ομάδων, με τις δικές τους ερωτήσεις. Δες το video! #opap #kerkidaopap #ZiseToPaixnidi

Gepostet von ΟΠΑΠ am Mittwoch, 6. Juni 2018

Τα παιδιά ψηφίζουν και βραβεύουν τον ΜVP

Επιπλέον, οι φίλαθλοι της «Κερkidα ΟΠΑΠ» μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε στη συνέχεια να τον βραβεύσουν ως MVP.

Δείτε τη νέα ενέργεια της «Κερkidα ΟΠΑΠ»:

Οι δύο νέες δράσεις, που πραγματοποιούνται μέσα στο γήπεδο, αναδεικνύουν τον αθλητισμό ως βασικό μέσο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια. Η «Κερkidα ΟΠΑΠ» φέρνει ακόμα πιο κοντά τους μικρούς της φίλαθλους με τις αγαπημένες τους ομάδες και υπόσχεται να συνεχίσει να μοιράζει χαμόγελα και μοναδικές εμπειρίες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter