Κέρκυρα: Έδεσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera

Κέρκυρα: Έδεσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera

Έδεσε στο λιμάνι της Κέρκυρας το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera.

Μετά την προβλεπόμενη άδεια που πήραν από τον ΕΟΔΥ οι επιβάτες αποβιβάστηκαν από το κρουαζιερόπλοιο.

Σύμφωνα με τον επόπτη Δημόσιας Υγείας, Γιάννη Λίγκα ελέγχθηκαν τα πιστοποιητικά υγείας των επιβατών και δόθηκε το πράσινο φως για την αποβίβασή τους.

Σημειώνουμε ότι οι διαβουλεύσεις διεξήχθησαν μέχρι σήμερα το πρωί ανάμεσα σε τρία υπουργεία – Τουρισμού, Ναυτιλίας, Υγείας – αλλά και του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και είχε ζητηθεί να εξεταστούν όλοι οι επιβάτες του πλοίου για το αν παρουσιάζουν συμπτώματα παρόμοια με του κοροναϊού.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία σε ανακοίνωσή της είχε αναφέρει νωρίτερα ότι το πλοίο συνεχίζει κανονικά τη ρότα του για Κέρκυρα. 

 Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας: 

Συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera από τον Πειραιά για την Κέρκυρα, σύμφωνα με την εταιρεία. Δεν χρειάστηκε να ληφθούν πρόσθετα μέτρα. Δεν υπάρχουν στο κρουαζιερόπλοιο επιβάτες ή μέλη του πληρώματος που να έχουν αναφέρει τυχόν συμπτώματα παρόμοια με τη γρίπη, αλλά ούτε χρειάστηκε να ληφθούν κάποια πρόσθετα υγειονομικά μέτρα. Το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera κινείται επί του παρόντος όπως προβλέπεται και συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του από τον Πειραιά για την Κέρκυρα

https://www.facebook.com/CORFUTV/videos/494846471192854/?vh=e&d=n





Πληροφορίες: corfutvnews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter