Κέρκυρα: Κάθειρξη 5,5 ετών σε δάσκαλο που ασέλγησε σε ανήλικες

Κέρκυρα: Κάθειρξη 5,5 ετών σε δάσκαλο που ασέλγησε σε ανήλικες

Σε 5,5 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε 52χρονος δάσκαλος στην Κέρκυρα και ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος δύο μαθητριών του κάτω των 12 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 52χρονος στις αρχές του περασμένου Ιουλίου είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης ωστόσο το Εφετείο μείωσε την Δευτέρα την ποινή.

«Αυτός ο δάσκαλος ήταν 28 χρόνια εν ενεργεία και δεν ξέρω πόσα είχε ενοχλήσει, πόσα δε μιλήσανε, πόσοι γονείς δεν καταγγείλανε. Γιατί είχε ακουστεί ότι τον διώξανε και από άλλα σχολεία. Αν πραγματικά είχε μετανιώσει, θα ζητούσε μία συγγνώμη, θα παραδεχόταν το λάθος του και θα ζητούσε μία συγγνώμη πρώτα σε αυτά τα παιδάκια και μετά στις οικογένειές τους» είπε στην εκπομπή Live News του Mega η μητέρα 16χρονης σήμερα κοπέλας που είχε πέσει θύμα του 52χρονου όταν ήταν μόλις 9 ετών.

Το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικά πρότερου σύννομου βίου στον δάσκαλο, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του. «Ζήτησε συγγνώμη από το δικαστήριο ότι ήταν τυχαίες κινήσεις. Δεν είχε καταλάβει τη συνέπεια των πράξεων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter