Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε 44χρονος για τη δολοφονία 63χρονου μετανάστη

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε 44χρονος για τη δολοφονία 63χρονου μετανάστη

Την προφυλάκιση του 44χρονου, που φέρεται ως δράστης της δολοφονίας του 63χρονου Αλβανού, του οποίου η σορός του βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα, παρακείμενα της αγροτικής οδού Δραγωτινών – Σπαρτερών στη νότια Κέρκυρα, αποφάσισαν σήμερα ομόφωνα ο εισαγγελέας και ανακριτής Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 44χρονος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, νωρίς σήμερα τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, φέρεται ο λεκτικός διαξιφισμός που προηγήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών σε καφενείο του χωρίου, να όπλισε το χέρι του 44χρονου που «οργισμένος», σύμφωνα με την ομολογία του, πήγε στο σπίτι του πήρε το κυνηγητικό του όπλο και έδωσε δύο χαριστικές βολές, στην περιοχή του τραχήλου και της δεξιάς κλείδας, στον 63χρονο, που ήταν ικανές για να του αφαιρέσουν τη ζωή.

Η σορός του 63χρονου, μόνιμου κάτοικου του νησιού, αλβανικής υπηκοότητας, βρέθηκε την επόμενη μέρα της δολοφονίας του από περαστικό διερχόμενο, κάτοικο της περιοχής.

Στο σημείο του εντοπισμού μετέβη εξειδικευμένο συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η οποία και ανέλαβε τη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών αρχών δεν έχει βρεθεί το κυνηγετικό όπλο του 44χρονου, παρότι διεξήχθησαν εντατικές έρευνες στο λιμάνι της Λευκίμμης, τοποθεσία που υπέδειξε ο φερόμενος δράστης ότι πέταξε το όπλο του. Ωστόσο, στο σημείο της δολοφονίας του 63χρονου, βρέθηκε κάλυκας που εστάλη ήδη για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter