Κέρκυρα: Το νοσοκομείο κάνει Πάσχα χωρίς ειδικευμένο παθολόγο

Κέρκυρα: Το νοσοκομείο κάνει Πάσχα χωρίς ειδικευμένο παθολόγο

Η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας συνεχίζεται και τελευταίο κρούσμα είναι ότι στην Κέρκυρα που υποδέχεται τουρίστες και εκδρομείς για το Πάσχα, το νοσοκομείο δεν έχει ειδικευμένο παθολόγο αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου, για τρεις ημέρες του Πάσχα, η Παθολογική Κλινική θα λειτουργεί το απαραίτητο προσωπικό.

«Το Σωματείο Εργαζομένων με βαθύ αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αναγκαζόμαστε να ενημερώσουμε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Κέρκυρας ότι για 3 ημέρες κατά τη διάρκεια των εορτών ( 2/5, 4/5 και 7/5 ) η παθολογική κλινική του νοσοκομείου θα λειτουργεί χωρίς ειδικευμένο παθολόγο σε ενεργή εφημερία» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο έχουν ενημερωθεί εδώ και μήνες για προβλήματα του νοσοκομείου αλλά δεν τα έλυσαν. Η ένωση γιατρών ΕΣΥ Κέρκυρας στις 9 Νοεμβρίου 2023 είχε σε δική της ανακοίνωση είχε γράψει ότι «για ακόμα μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να μιλήσουμε για την βασικότερη αλλά και πιο προβληματική κλινική του ΓΝΚ, την Παθολογική. Η πολυδιαφημισμένη για καιρό πρόσληψη ενός Δ/ντή αποδείχθηκε μια τρύπα στο νερό αφού ο εν λόγω συνάδελφος παραιτήθηκε μετά από μόλις 3 μήνες».

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2024: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ έως και την Τετάρτη του Πάσχα

Μάγδα Φύσσα για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Δικαστικοί βγάζουν έξω εγκληματίες (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter