Κέρκυρα – Τζια: Διήμερη καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό

Κέρκυρα – Τζια: Διήμερη καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό

Τρελή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών ξεκίνησε βόρεια της Κέρκυρας και κατέληξε στο Αιγαίο με συμμετοχή πολλών μονάδων του Λιμενικού Σώματος.

Η επιχείρηση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ακινητοποίηση σκάφους και σύλληψη των ναρκεμπόρων, συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα οι έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη τυχόν συνεργών.

Το συντονισμό της καταδίωξης έχει η κεντρική υπηρεσία της Λιμενικής Αστυνομίας και, συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών & Λαθρεμπορίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής(!), ενώ πριν από λίγη ώρα, οι βολές των ελεύθερων σκοπευτών των βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος, από ελικόπτερο που πετούσε λίγο έξω από τη Τζια, είχαν ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση και τη σύλληψη των τριών ανδρών.

Για την επιχείρηση κινητοποιήθηκαν όλες οι επιχειρησιακές δυνάμεις του Λιμενικού, με το μεγαλύτερο σκάφος του, το ΠΑΘ 090 να έχει τον συντονισμό. Αξιοποιήθηκαν αεροπλάνα, ελικόπτερα, βατραχάνθρωποι της ΜΥΑ/ΛΣ και στελέχη της δίωξης ναρκωτικών (ΔΙΔΙΝΑΛ). Τον στρατηγικό έλεγχο της επιχείρησης τον είχε ο Αρχηγός Λ.Σ. Αντιναύαρχος Ράπτης.

Πρόκειται για τη δεύτερη πολύωρη μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού, που έρχεται εις πέρας με επιτυχία, και τη σύλληψη των καταδιωκόμενων, μετά από τις συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών που είχαν σημειωθεί προ καιρού στο Ιόνιο. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν από το ΥΕΝ αύριο το πρωί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter