Κι άλλο στέλεχος της ΝΔ βρίζει χυδαία τον Γιάννη Μπουτάρη (Photos)

Κι άλλο στέλεχος της ΝΔ βρίζει χυδαία τον Γιάννη Μπουτάρη (Photos)

Πρωτοφανείς ύβρεις από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κοζάνης Γιάννη Σαντετσίδη κατά του δημάρχου Κοζάνης επειδή καταδίκασε την επίθεση σε Μπουτάρη: “Τούρκος…συμμορίτης και γλύφτης…Αν αυτός είναι Πόντιος εγώ είμαι από τη Σκάλα Λακωνίας. Κάτι άλλο είναι και το ξέρει”!

Πραγματικά πρωτοφανείς υβριστικές εκφράσεις κατά του δημάρχου Κοζάνης χρησμοποίησε, σχολιάζοντας ανάρτηση-είδηση (στο Facebook του kozan.gr) για την καταδίκη, από τον Λευτέρη Ιωαννίδη, της επίθεσης στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης στις προ ημερών εκλογές Γιάννης Σαντετσίδης!

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε το δήμαρχο Κοζάνης ως “Τούρκο”, “γλύφτη” και “συμμορίτη” και…Πακιστανό, ενώ έφτασε στο σημείο να αναφέει πως “Αν αυτός είναι Πόντιος εγώ είμαι από τη Σκάλα Λακωνίας. Κάτι άλλο είναι και το ξέρει”!

Φυσικά, ο ίδιος καταφέρθηκε και κατά κοπέλας που..τόλμησε να σχολιάσει τις ύβρεις του στο Facebook…

Να σημειωθεί, επίσης, πως ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης το βράδυ της επίθεσης στον Γ. Μπουτάρη έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: “Πολυ κακο για το τιποτα. Σχετικα με τον μπουταρωφ. Αλλα και εσεις. Εκει στην θεσνικη. Αυτον με τα τατουαζ τα σκουλαρηκια. Και τις κοκκινες καλτσες. Ψηφισατε για δημαρχο;”…

Eύλογα, λοιπόν, προκύπτει το ερώτημα για το τι προτίθεται να πράξει η νεοεκλεγείσα ΝΟΔΕ Κοζάνης και η ίδια η Νέα Δημοκρατία για τη θλιβερή περίπτωση του στελέχους της, όταν, μάλιστα, έχει πρόσφατα διαγράψει τον τότε πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Βοϊου Θωμά Παπαγούσια για συμμετοχή του σε επεισόδια, σε αγώνα ποδοσφαίρου.

Εδώ, άραγε, θα κινηθούν ανάλογες διαδικασίες, με τη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι, προφανέστατα, πολύ χειρότερη;





Πηγή: kozanimedia

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter