Κι άλλος… Κλουζώ του οικογενειακού δέντρου: Στο στόχαστρο Βελόπουλου η πεθερά Κασσελάκη

Κι άλλος… Κλουζώ του οικογενειακού δέντρου: Στο στόχαστρο Βελόπουλου η πεθερά Κασσελάκη

Μετά τον Γιώργο Λιάγκα που ανακάλυψε μία «μακρινή γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη, σειρά πήρε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έθεσε ερωτήματα για την επιχειρηματική δραστηριότητα της πεθεράς του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία συνόδευσε με ομοφοβικούς υπαινιγμούς και σχόλια.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έβαλλε κατά του κ. Κασσελάκη, αποκαλώντας τον «μουσαφίρη» που «με έναν μήνα θα πάρει το κόμμα», ενώ κατηγόρησε τα ΜΜΕ για «πλύση εγκεφάλου» μέσω της συνεχόμενης προβολής του «lifestyle Κασσελάκη».

Εν συνεχεία, δεν απέφυγε τον πειρασμό των ομοφοβικών σχολίων, λέγοντας πως ντρέπεται να αναφέρει ότι πρόκειται για «τη μητέρα του συζύγου» του Στ. Κασσελάκη διότι ο ίδιος είναι «χριστιανός ορθόδοξος», προτρέποντας στη συνέχεια τους βουλευτές της ΝΔ να μην γελάνε διότι έχουν κι αυτοί τον… Πατέλη. «Ίδιοι είστε. ίδιο νόμισμα ακριβώς», ήταν η κορύφωση του ομοφοβικού κρεσέντου.

Σε αυτό το μοτίβο, ο Κυρ. Βελόπουλος ρώτησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εάν η πεθερά του Στ. Κασσελάκη έχει σχέση με Ελβετική εταιρία, η οποία εκτός του ότι -κατά τα λεγόμενά του- συνδέεται με τη Siemens, διεκδικεί έργο 1,2 δισ. ευρώ για ηλεκτρικούς μετρητές της ΔΕΗ.

«Δηλαδή, η μητέρα του άνδρα του κ. Κασσελάκη θα έχει τη δυνατότητα να κόβει το ρεύμα από μακριά; Ισχύουν όσα γράφονται; Ναι ή όχι;», ήταν τα ερωτήματα που έθεσε, εισάγοντας ακόμα και τις πεθερές υποψήφιων προέδρων στην πολιτική κονίστρα, αφού έφτασε στο σημείο να εξαπολύσει κατηγορίες περί «ασυμβίβαστου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter