Κι αν απλά έφευγαν από το γήπεδο;

Κι αν απλά έφευγαν από το γήπεδο;

Τις τελευταίες εβδομάδες το θέμα του ρατσισμού στα γήπεδα έχει επιστρέψει για τα καλά στην επικαιρότητα, καθώς μια σειρά κρουσμάτων δείχνει πως ο ξεριζωμός του από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα δεν είναι εύκολος, όσο κι αν έχει προχωρήσει η κοινωνία, όσο εξελιγμένο κι αν είναι το προϊόν.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό από τα κρούσματα που λαμβάνουν χώρα στον μαγικό κόσμο της Premier League, το κατά πολλούς καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Σίγουρα, το ακριβότερο.

Το ξέσπασμα του Ντάνι Ρόουζ, ενός ποδοσφαιριστή που το έχει ζήσει στο υψηλότερο επίπεδο, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στην Εθνική, είναι χαρακτηριστικό. Ένας ποδοσφαιριστής 28 ετών, 26 φορές διεθνής, με σταθερότητα τα τελευταία χρόνια στην Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποκετίνο που συνεχώς εξελίσσεται και πρόσφατα μπήκε στο νέο γήπεδό της, το οποίο αναμένεται να της δώσει έξτρα ώθηση στην προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια για να κατακτήσει έναν τίτλο. Θα έλεγε κανείς ότι το timing είναι εξαιρετικό για τον αριστερό αμυντικό από το Ντονκάστερ. Το τι κουβαλά όμως ένας ποδοσφαιριστής στην ψυχή του είναι συχνά διαφορετικό από αυτό που δείχνει στο γήπεδο, από την πορεία της ομάδας και τα χρήματα που μπαίνουν κάθε μήνα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Διαβάστε περισσότερα στο kouripandoras.gr.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter