Κι όμως! Ο Γ.Γ Τουρισμού «σαμποτάρει» το πρόγραμμα της κυβέρνησης για τον κλάδο (Video)

Κι όμως! Ο Γ.Γ Τουρισμού «σαμποτάρει» το πρόγραμμα της κυβέρνησης για τον κλάδο (Video)

Πρωτοφανής δήλωση από τον Κώστα Λούλη, Γενικό Γραμματέα Τουρισμού, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει ότι δεν θα κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο και να περιμένει στην ουρά του μπουφέ κινδυνεύοντας, λόγω κορονοϊού.

Ο Κώστας Λούλης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, απαντώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου για το εάν και που θα κάνει φέτος διακοπές, ότι θα προτιμήσει ένα ήσυχο μέρος.

Προφανώς και η επιλογή τρόπου και τοποθεσίας διακοπών αποτελεί δικαίωμα του κάθε ενός, ωστόσο στην περίπτωση του Κώστα Λούλη, εγείρονται ερωτήματα, καθώς τοποθετήθηκε δημοσίως ως Γενικός Γραμματέας Τουρισμού.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν θα κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο, διότι δεν θέλει να περιμένει στις ουρές και στον μπουφέ, κινδυνεύοντας, λόγω κορονοϊού, «σαμποτάροντας» ουσιαστικά το πρόγραμμα που χάραξε η κυβέρνηση για τον κλάδο…

Η τοποθέτηση Λούλη από το 24:40 του βίντεο

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του τουρισμού»

Θέση για τις δηλώσεις του Κώστα Λούλη πήρε και η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, σημειώνοντας τα εξής σε δήλωσή της:

Σε μαραθώνιο δυσφήμισης του ελληνικού τουρισμού έχει επιδοθεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

Τις ανακολουθίες του Υπουργού Τουρισμού για τα τεστ για τον Covid 19, τις διαρροές για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τη διάκριση των νησιών ως προς την επικινδυνότητα, την υπονόμευση του έργου του ΕΟΤ, ακολουθεί η σημερινή πρωτοφανής δήλωση του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού κ. Λούλη, πως δεν θα κάνει διακοπές σε ξενοδοχείο να περιμένει στην ουρά στον μπουφέ και να κινδυνεύουν!

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πληγώνει καθημερινά την εικόνα του ελληνικού τουρισμού, ο πρωθυπουργός οφείλει να πάρει θέση.

Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και δεν του αξίζει τόσο επιπόλαιη και ανεύθυνη αντιμετώπιση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter