Κηφισιά – Αρης 0-1: Ξέφυγε από το μπλόκο με «σεφτέ» από Φετφατζίδη

Κηφισιά – Αρης 0-1: Ξέφυγε από το μπλόκο με «σεφτέ» από Φετφατζίδη

Με το πρώτο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στη 2η θητεία του στον Αρη, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης πήραν τη νίκη με 1-0 στην Καισαριανή από την ουραγό Κηφισιά στην 20η αγωνιστική της Super League.

Στο 16’ ο Αρης άνοιξε το σκορ, όταν μετά από τρομερή κάθετη του Μενέντες ο Φετφατζίδης βγήκε τετ α τετ με τον Αναγνωστόπουλο, τον πλάσαρε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή με την Κηφισιά να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 41’ με τον Σάντος για να «απαντήσει» ο Αρης με κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 43’ που έδιωξε σε κόρνερ ο Αναγνωστόπουλος, ενώ στο 45’ ο Σουλεϊμάνοφ λίγο έλειψε να κάνει το 0-2.

Στο β’ μέρος η Κηφισιά μπήκε πολύ πιεστικά στο παιχνίδι με στόχο την ισοφάριση και στο 53’ πέτυχε γκολ με τον Σολόα αλλά ακυρώθηκε γιατί ο σκόρερ ήταν οφσάιντ, ενώ στο 58’ ο αμαρκάριστος Οζέγκοβιτς μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με τον Αρη να ψάχνει τις αντεπιθέσεις καθώς η Κηφισιά άφηνε πολλούς κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Τελικά παρά τις προσπάθειες της Κηφισιάς ο Αρης κράτησε το πολύτιμο τρίποντο.

Ο διαιτητής Γκάμαρης «κιτρίνισε» τους Ρόουζ, Τεσέιρα, Σολόα, Οντουμπάτζο, Πέιο, Σαβέριο, Νταρίντα.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίσεβιτς, Σολόα, Πέιος (90’ Αντερέγκεν), Μπιφουμά, Ίλιεφ (74’ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Τετέι (54’ Οζέγκοβιτς).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74’ Μ. Γκαρσία), Φετφατζίδης (56’ Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (56’ Σαβέριο), Μενέντες (82’ Φεράρι), Ζαμόρα (74’ Μορόν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter