Κηφισιά – Βόλος 0-0: «Σόου» και αποβολή Μπέου και καταγγελία Τετέι για ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του

Κηφισιά – Βόλος 0-0: «Σόου» και αποβολή Μπέου και καταγγελία Τετέι για ρατσιστικό σχόλιο σε βάρος του

Παρά το γεγονός ότι ο Βόλος αγωνιζόταν στην Καισαριανή με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την Κηφισιά και να την κρατήσει από κάτω του στη βαθμολογία μετά από 22 αγώνες την Super League.

Ωστόσο τα εξωαγωνιστικά ήταν εκείνα που έκλεψαν την παράσταση για τους λάθος λόγους. Στο 14ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του Βόλου, ποιος άλλος; Ο Αχιλλέας Μπέος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, είχε επεισόδιο με κάποια άτομα από την εξέδρα, είδε την κόκκινη κάρτα αλλά αντί να περάσει εκτός γηπέδου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας από το ρέφερι να διακόψει το ματς υποστηρίζοντας ότι στην κερκίδα ήταν περισσότεροι από τους 10 προβλεπόμενους. Μάλιστα ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα και του αστυνομικού διευθυντή. Μετά από το… νέο «σόου» του Μπέου και αφού πέρασε ένα πεντάλεπτο, ο δήμαρχος- ιδιοκτήτης-παράγοντας- διερμηνέας του Βόλου, αποχώρησε, την ίδια στιγμή που εκτός γηπέδου επικρατούσε ένταση με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν.

Στο αγωνιστικό μέρος η Κηφισιά είχε δοκάρι σε σουτ του Μενέντες στο δοκάρι (3′). Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 20′ ευκαιρία (διπλή) να προηγηθούν με τον Κόμπα όπου τον σταμάτησε ο Αναγνωστόπουλος σε κοντινή προβολή, ενώ στην επαναφορά αστόχησε απελπιστικά. Στο 45’ ο Βόλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ασλανίδη. Στην επανάληψη παρά την κατοχή της μπάλας οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μετά το ματς ο Αντρέας Τετέι των γηπεδούχων κατήγγειλε στη κάμερα της Cosmote ότι άκουσε να τον αποκαλούν από τον πάγκο του Βόλου «μαϊμού», κάτι που κατέθεσε στον ρέφερι του αγώνα…

Ο διαιτητής Πολυικίδης απέβαλε τον Ασλανίδη και κιτρίνισε τον Γκαρσία.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς (83’ Γιόβαντσιτς.), Τεϊσέιρα, Τσάπαν, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα (66’ Σνάιντερλαν), Μενέντες, Μπιφουμά, Κλωναρίδης (66’ Ίλιεφ), Τετέι.

BOΛΟΣ: Κόβακς, Άλχο, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Γκλάβτσιτς (45+1’ Ράτσιτς), Μπαριέντος (53’ Τσοκάνης), Ντε Καμπς (53’ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν (89’ Μωραϊτης), Γκαρσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter